var

Mener målet burde vært annullert: – Det var offside

Publisert Sist oppdatert

Ole Gunnar Solskjær gjentar gang på gang at alle kan gjøre feil, men han begynner åpenbart å bli lei av dommeravgjørelser som går i Manchester Uniteds disfavør nå.

Etter det skuffende tapet mot Aston Villa var han på nytt misfornøyd med avgjørelsene som ble tatt, og da spesifikt i forbindelse med Villas vinnermål.

Solskjær snakket først om at det som kostet United mot Villa var valgene og avslutningene den siste tredjedelen – før han la til:

– Og avgjørelsene til VAR kostet oss igjen, dessverre! Jeg må bare si det. Det er offside. [Offsideplasserte] Watkins er borti De Gea når Hause header ballen, så han forstyrrer ham, sa Solskjær, som mente at Oliver Watkins dermed ikke kunne sies å ikke være innblandet i spillet.

– Jeg klarer ikke å se at VAR er konsekvente med avgjørelsene sine, sa Solskjær, og i et annet intervju viste han til målene Leicester nylig fikk annullert.

Ifølge Solskjær ble det i det minste diskutert av videodommerne.

– De [dommerne] kom ut i korridoren, og jeg spurte om en forklaring. Assistentdommeren tok det opp med VAR, og VAR har definitivt tatt feil igjen.

Manchester United v Aston Villa - Premier League
AVGJØRELSEN: Kortney Hause headet inn 1-0-scoringen til Aston Villa.

David de Gea, en av hovedpersonene i situasjonen, mente også at det trolig var offside etter å ha tatt en titt på reprisen.

– Jeg så reprisen, og sannsynligvis var det offside. Watkins var veldig nær meg. Men det er sånt som skjer.
Powered by Labrador CMS