– Jeg skal nyte hvert sekund så lenge jeg er her

Ole Gunnar Solskjærs mannskap tar med seg selvtilliten fra lørdagens seier direkte til Paris!

Publisert Sist oppdatert

Solskjærs United jaktet en seier på hjemmebane, men Southampton hadde ingen planer om å være et enkelt offer på Old Trafford.

For første gang måtte Solskjær se laget sitt gi bort en ledelse, men heldigvis har han en belgier i målform på topp.

Dagens seier betyr også at vi er tilbake i topp-fire, med ett poeng ned til Arsenal, og tre poeng opp til Tottenham på tredjeplass.

– Det beste stedet i verden å avgjøre en kamp

Hva er så Solskjærs dom over det hele? 

– Denne kampen hadde alt! De kom hit for å vinne, men vi startet veldig bra. Så fikk de litt mer kontroll – og de scoret to helt nydelige mål. Tidvis spilte vi veldig god fotball, men vi gjør det vanskelig for oss selv, sa sjefen like etter kampslutt.

– Jeg har selv vært med på mange kamper som dette – jakte mål mot Stretford End. Den seksjonen suger nærmest ballen i mål for deg. Det er det beste stedet i verden å vinne kamper!

– Spillerne mine slo hardt tilbake. Troen er der hele tiden, nå er det lenge siden vi har tapt her i serien. De har masse selvtillit, noe vi kanskje så på klasseavslutningene til Lukaku – og jeg er også veldig glad på Pereiras vegne!

Solskjær la samtidig til at han og trenerteamet kanskje har spilt Pereira i feil posisjon så langt, og at brasilianerens energi tilsier at han kanskje er bedre høyere opp i banen.

– Kampen mot PSG er ikke over…

Romelu Lukaku står nå med fire nettkjenninger på like mange dager, og er inne i sin beste form denne sesongen. Det overrasker kanskje noen, men ikke Solskjær.

– Lukaku har masse kvalitet. Han trener hardt hver eneste dag, og han fortjente dette. Han er en målscorer. Da vi endret til to på topp, tror jeg det også hjalp han litt.

På spørsmål om Solskjærs mannskap beholder troen før returoppgjøret mot PSG, var ikke nordmannen i tvil: 

– Vi har vært sterke på bortebane, og vi reiser dit med selvtillit og troen i behold. Vi har ingenting å tape, og alt kan skje! Dette var en god oppvarming. Gutta er tent nå, stemningen i garderoben er fantastisk.

– Denne klubben har hatt noen fantastiske comebacks, så det er ikke over…

Med hver seier Solskjær tar som United-sjef, blir det unektelig vanskeligere for styret å ansette en annen manager neste sesong. Selv er hovedpersonen avslappet til det hele.

– Jeg har bestemt meg for at jeg bare skal nyte hvert eneste sekund så lenge jeg er her. Jeg er så glad på spillernes vegne etter i dag.

Powered by Labrador CMS