Er egentlig ingen fan av drikkepausene, men denne gangen tror han de kan bli nyttige

Solskjær tror været kan prege hjemmekampen mot Sheffield United, og at drikkepausene vil bli nyttige.

Publisert Sist oppdatert

I tillegg til pressekonferansen ble Ole Gunnar Solskjær som vanlig også intervjuet av MUTVs Stewart Gardner før onsdagens kamp, og der ble han blant annet spurt om skadesituasjonen – kom alle seg OK gjennom fredagens kamp mot Tottenham?

– Ja. Vi har ikke noen andre [/nye] skadeproblemer. Jeg tror de alle kom seg gjennom kampen. Enkelte av dem var slitne på slutten, men vi fikk 90 nye minutter under beltet, og vi er klare til å kjøre på igjen, sa Solskjær.

Solskjær er ganske fornøyd med prestasjonene i Spurs-kampen, men litt skuffet over at det ikke ble tre poeng.

– Vi så på kampen og evaluerte, og jeg synes vi skal være fornøyde med det vi presterte. Vi er aldri fornøyde når vi ikke vinner en kamp, men vi skapte sjanser og var nærmest å vinne kampen, og vi hadde ikke så mange øyeblikk hvor vi følte at vi var under press i løpet av kampen.

– Ja, det tok litt tid å komme i gang, slik en vil forvente etter tre måneder, men noe av spillet vårt var strålende, og det var noe av den individuelle kvaliteten vi hadde også.

– Vi er likevel skuffet over at det ble [bare] ett poeng, men vi ser nå frem mot Sheffield United-kampen, hvor vi ønsker Ollie Norwood velkommen tilbake. Han er enda en av gutta våre som har gjort det eksepsjonelt godt, og vi er glade og stolte av å se ham og karrieren han har hatt. Men la oss sørge for at han ikke kommer til å nyte returen.

FORTID I MANCHESTER UNITED: Oliver Norwood spilte under Solskjær for United-reservene. Nå skal han prøve å hindre Solskjær & co som Sheffield United-spiller.

Innbytterne utgjorde en forskjell for United mot Tottenham, så Solskjær har mange spillere å velge fra til lagoppstillingene fremover.

– Ja, jeg har en sterk stall. Vi har brukt to gode ellevere i internkamper, og har likevel hatt spillere som ikke har kommet på banen. Så stallen er sterk, og når kamper går mot de siste 15-20 minuttene, så åpner kampen seg opp. Da trenger en friske bein som kan utgjøre en forskjell, og vi hadde helt klart spillere som påvirket da de kom inn mot Spurs.

– Jeg synes definitivt vi hadde momentumet på slutten av kampen. Som jeg sa åpnet kampen seg litt opp også, og som trener ønsker en noen ganger at det skal være tettere bak. men vi måtte gå for seieren, og det ble litt «end-to-end», men vi har spillere med tempo og kraft, og de brukte rommene godt.

Kanskje handler det om at United er bedre trent?

– Fysisk sett har gutta jobbet veldig hardt de siste tre-fire ukene, men det gjorde også under perioden da vi ikke så dem, så jeg er veldig fornøyd med hva de har gjort.

TIL SLUTT KOM UTLIGNINGEN: United stod distansen bedre enn Spurs, og fikk til slutt en fortjent utligning.

Det er meldt uvanlig godt og varmt vær i Manchester til kveldens kampstart – det har vært værmeldinger som indikerer at det kan være 27 varmegrader, og Stewart Gardner lurte på om det kunne bli en faktor i denne kampen.

– Jeg tror det fort kan bli det. Du vet, kanskje drikkepausene kan bli nyttige, for etter min mening bryter de noen ganger bare opp kampen. Men ja, det er ikke normalt at det er så varmt i Manchester klokka seks eller sju! Jeg tror vi kanskje vil få se fem innbyttere komme innpå igjen, og da selvsagt komme på med friske bein mot slutten.

Akkurat i skrivende stund viser BBCs værmelding for Old Trafford-området at det vil være 28 varmegrader ved kampstart, altså enda varmere enn det Solskjær ble spurt om.

FLERE BYTTER PÅ GANG: Her fra da Paul Pogba kom inn for Fred mot Tottenham.

Mer fra Solskjær:

Om Scott McTominays kontraktsforlengelse: – Jeg er strålende fornøyd med at vi klarte å knytte til oss Scotty til 2025. Han har vært en del av denne klubben i så mange år nå, og han vet hva som skal til for å nå toppen. Han utvikler seg hele tiden for oss. Siden jeg kom inn har han vært helt strålende. Han er et veldig bra og ydmykt menneske som alltid ønsker å lære, og han har lederegenskaper også.

Om Sheffield United: De har hatt en fantastisk sesong. Jeg liker vanligvis ikke å snakke altfor mye om motstanderen, men en må gi ros når det er grunn til det. De har hatt noen opprykk nå, og Chris [Wilder] har gjort en fantastisk jobb med spillerne, og med klubben. Og for vår del, med Dean Henderson som har vært der, så har han virkelig tatt steget opp og gjort det godt for dem, så jeg er veldig glad for hjelpen Chris har gitt oss, men jeg er også glad på Chris’ vegne siden det er hans lokale lag, og siden han er en så stor Sheffield United-fan, så en vet hva det betyr for ham.

Kampen om Champions League-plass: – Vi ønsker selvsagt å bygge momentum, og å vinne kamper, for om en kan vinne to-tre kamper på rad så vil det kunne gi et momentum eller kanskje en luke. Så om en tar en kamp om gangen, så tror jeg det er det eneste vi kan konsentrere oss om nå. Det er en miniliga, en minisesong, og ikke tenk for langt fremover.

Om å være tilbake på Old Trafford: – Det er alltid herlig å gå ut på Old Trafford, men vi kommer til å savne supporterne våre. Jeg sier det hele tiden, at jeg knapt kan vente på å få dem tilbake. Forrige gang vi var sammen var mot Manchester City, og jeg tror vi alle vil huske det en stund. Men vi kommer til å se hverandre igjen en dag, og i mellomtiden vil vi gjøre vårt beste for å samle poeng, og jeg er sikker på at de vil holde seg til reglene og støtte oss fra hjemmene sine.

Powered by Labrador CMS