Slik forklarer Solskjær nederlaget

En nedslått Ole Gunnar Solskjær erkjente etter 0-2-tapet for PSG at Manchester United fortsatt har et stykke opp til de beste.

Publisert Sist oppdatert

– Det ble en tøff opplevelse for oss, selvfølgelig. En opplevelse vi må lære av, sa Solskjær til Viasat etter kampen.

– Vi er ikke vant til å tape fotballkamper. De var et nivå høyere enn de vi har møtt i det siste. Vi må lære oss å kontrollere hodene bedre og kampen bedre.

Fra sidelinjen fikk den norske United-manageren se laget tape sin første kamp under 45-åringens ledelse.

Etter en relativ jevn førsteomgang kollapset korthuset fullstendig da Presnel Kimpembe fikk styre inn 1-0 tidlig i andre omgang. Sju minutter senere hadde Kylian Mbappé doblet til 2-0.

– Vi får to skader rett før pause, og vi får ikke den effekten vi vil av de byttene. Det er litt skuffende at vi slipper inn et mål på corner mot PSG. Da fikk de momentum, og de fikk styre kampen akkurat som de ville, sier Solskjær.

(artikkelen fortsetter under videoklippet)

Nå venter en svært tøff utfordring i Frankrike 6. mars.

– Vi må bare reise til Paris og gi det et forsøk. Vi må tro på oss selv og bruke det som læring for å nå neste nivå. Vi er fortsatt litt bak de beste.

– Jeg hater å tape fotballkamper, så det er ikke en spesiell god følelse. Vi skal gjøre det vi kan for å nå tilbake, om det blir neste år, eller om vi klarer et mirakel i Paris, hvem vet?

VÅR OPPSUMMERING AV NEDERLAGET:

Powered by Labrador CMS