Solskjær om Pogba: – En leder utenfor banen også

Publisert Sist oppdatert

– Det er en utslagskamp, og vi har en god ledelse med oss fra den første kampen, men en tar ingen sjanser, sa Ole Gunnar Solskjær, som ikke la skjul på at avansement fra Europa League er svært viktig for Manchester United.

Han nevnte videre at det er noen andre faktorer som påvirket laguttaket også.

– Vi har noen småskader, eller ømhet… Marcus’ fot, så det var enkelt å holde ham utenfor [startelleveren]. Utenom det så er spillerne i form, og de ønsker å spille, og ser bare frem til neste kamp. Med de tre tvungne endringene [McTominay, Shaw og Maguire suspendert] så holdt vi oss til det vi følte var et sterkt lag.

Solskjær ble videre spurt om utnevnelsen av Paul Pogba som kaptein, og om han ser på franskmannen som en leder på banen.

– Ja, han er en leder utenfor banen også. Han er en stor «karakter», en viktig personlighet i gruppa. Men vi har mange ledere, og mange av dem har også båret kapteinsbindet. Vanligvis er det Harry, men vi har en gruppe [bak ham] av veldig, veldig erfarne spillere.

GRUNNEN TIL AT UNITED HAVNET I KVARTFINALEN: Paul Pogba, som scoret målet som sendte United videre mot AC Milan.

Stewart Gardner lurte videre på om innstilling og profesjonalitet er nøkkelen når en har et godt utgangspunkt som dette.

– Definitivt disiplin… men bare møt opp, og gjenskap noe av fotballen vi spilte mot Tottenham. Vi ønsker å gå ut der og dominere ballinnehavet, skape sjanser, score mål. Vi ønsker å vinne kampen, for vi ønsker å bli bedre som lag. Vi trenger å bli bedre som lag hvis vi ønsker å vinne denne turneringen. Dette er enda en sjanse til å bygge litt momentum.

Powered by Labrador CMS