GettyImages-1351673194 (1)

– Føler ikke jeg sitter på lånt tid

Etter det ydmykende 0-2-tapet mot byrivalen City øker presset på manager Ole Gunnar Solskjær.

Publisert Sist oppdatert

Nordmannen er imidlertid fast innstilt på å slå tilbake. På spørsmål fra Sky Sports om han føler han nå sitter på lånt tid, er Solskjær klar.

– Nei, det gjør jeg ikke. Jeg har god, ærlig kommunikasjon med klubben. Jeg jobber for Manchester United og jeg vil det beste for Manchester United. Så lenge jeg er her ønsker jeg å forbedre dette, sier Solskjær. 

Fryktelig start

«Skjebneuken» til Ole Gunnar Solskjær endte med et 2-0-tap for byrival City hjemme på Old Trafford, et resultat som nok må sies å være rett, etter spill og sjanser å bedømme.

Bailly (5)
HÅPLØST SELVMÅL: Eric Baillys klareringsforsøk endte i nettmaskene bak United-keeper David de Gea allerede etter knappe syv minutter.

Det erkjenner også den norske treneren selv.

Han roser lørdagens bortelag for god innsats, men sier at United også må prestere mye bedre enn det som var tilfelle mot City.

– De spilte bra. Jeg må rose dem, fordi de gir oss ikke muligheter til å vinne ballen tilbake, men vi må også heve våre standarder, sier Solskjær til BBC-journalist Shamoon Hafez.

Med lørdagens tap er United seks poeng bak de «bråkete naboene» fra Etihad i Premier League. Før runden er omme kan distansen opp til ligaleder Chelsea være på hele elleve poeng.

Keane: – Jeg gir opp

Selv om resultatet ikke var katastrofalt, var Uniteds forestilling mot City en bekreftelse på klasseforskjellen mellom de to lagene akkurat nå.

En som knapt trodde det han så var tidligere United-kaptein Roy Keane. 

– Det var game over rett før pause. City bare trøttet ut United. Det er forskjell i klasse og kvalitet. United er så ille at det er utrolig. Phil Foden sa at Old Trafford var en vanskelig plass å komme til, men det er det ikke. Spør Villa, Everton og Liverpool. Se på Luke Shaw og David de Gea på den andre scoringen. Dette er landslagsspillere. Jeg gir opp, sukker Keane.

Manchester United v Manchester City - Premier League
FIKK EN SMELL: Luke Shaw måtte ut etter å ha fått en smell i hodet. Etter kampen fikk han flere verbale knyttnever fra Roy Keane i Sky-studio.

– Jeg skulle gjerne vært knalltøff med dem, men jeg synes rett og slett synd på dem. De er rett og slett ikke gode nok til å spille for United. Det er fint å gå på restaurant å spise lunsj sammen, men det er det man gjør på banen som sveiser troppen sammen, tordner Keane.

– Har spillerne til å snu det

Prestasjonene har kanskje vært enda verre enn resultatene og Solskjær innrømmer at hans lag ikke har gjort seg fortjent til å henge med i toppen.

– I øyeblikket er vi det (langt ifra topplagene). Kravene som stilles til meg og spillerne kommer til å være høye og vi komme oss tilbake til det vi begynte med å se ut som. Vi har spillermaterialet til å klare det, sier Solskjær.

Manchester United v Manchester City - Premier League
NEDSLÅENDE: Bruno Fernandes og kompani gikk på et nytt nedverdigende hjemmetap i Premier League da byrival City kom på besøk.

Etter 5-0-tapet for Liverpool noen uker tilbake ble det spekulert heftig rundt nordmannens fremtid. Siden den gang har Antonio Conte, mannen som ble hyppigst nevnt som potensiell Solskjær-erstatter, skrevet under for Tottenham.

Nå vil garantert spørsmålene rundt Solskjærs posisjon dukke opp igjen blant både fans og media. 

2021-22_wolverhampton_sak_1200x650
Powered by Labrador CMS