Stabæk gleder seg

Det kan bli 10.000 tilskuere i Telenor Arena søndag. Uniteds reservelag med Ole Gunnar Solskjær i spissen møter Stabæk. – Dette har vi jobbet for lenge, sier Tom Schelvan til united.no.

Publisert Sist oppdatert

Den sportslige administrative lederen i Stabæk Fotball legger ikke skjul på at han ser fram til helgens begivenhet. Det er ikke hverdagskost å ha Manchester United som gjester. Selv om det "bare" er Uniteds reservelag det er snakk om, er interessen i øyeblikket på kokepunktet.

– Det er morsomt å få dette laget over, og vi har jobbet for dette lenge. Det er Jim Solbakken som har hjulpet oss, beretter Schelvan til united.no.

Ole Gunnar Solskjær er inne i sin andre sesong som reservelagstrener for United. Flere av de spillerne Solskjær har hatt ansvaret for i denne perioden, har tatt steget opp og fått smakt på førstelagsfotball i United. Tom Schelvan tror United-supportere, eller Stabæk-fans for den saks skyld, har grunn til å glede seg til søndagens forestilling.

– Dette er selvsagt gøy for Uniteds Supporterklubb, men det er også spennende for oss å se på disse talentene og hvilken utvikling de har hatt i et så godt lag. Det blir spennende å se hvordan de står til Stabæk, sier Stabæks sportslige administrative leder, og legger til at trener Jan Jönsson neppe stiller med sin absolutt beste ellever, og at kampen for dem er et ledd i oppkjøringen til den nye sesongen.

Elisabeth Rustand i Stabæk bekrefter overfor united.no at den åpne treningen for United i Telenor Arena skjer lørdag klokken 19.00.

Søndag klokken 13.00 er det altså avspark, og da united.no snakket med Rustand tirsdag hadde klubben solgt 5.500 billetter. Men billettene blir revet vekk hyppig, og Einar Schultz, daglig leder i Stabæk Fotball, sier til Aftenposten at klubben regner med mellom syv og ti tusen tilskuere. Det blir uansett folksomt, og det skaper utfordringer også utenfor areanen.

– Vi oppfordrer folk til å reise kollektivt. Det er begrenset med parkeringsmuligheter utenfor Telenor Arena, sier Elisabeth Rustand til united.no.

Jørgen Roll, leder for kommunikasjon og media i Stabæk, håper fortsatt på direkte TV-sending, men det er ennå uklart.

– Vi har kommet med et tilbud til TV2. Det blir en avgjørelse trolig i løpet av ettermiddagen eller kvelden, sier Roll til united.no.

Fotnote: Felt D er satt av for United-supportere. United-tilhengere som ikke får billett der, oppfordres til å kjøpe billett på nabofeltet E.

Powered by Labrador CMS