Tror Solskjær sparkes hvis topp fire ryker

Publisert Sist oppdatert

Roy Keane la sjelden mye imellom på banen, og er kjent for å være ganske klar i meningene sine også som fotballekspert.

Under mandagens Monday Night Football på Sky Sports sa han også sin mening om United så langt i sesongen, og for å ta konklusjonen med en gang: Som de fleste andre var han ikke særlig imponert.

– Hvis de ikke investerer den neste uka så står de foran tøffe dager. Det har ikke vært fantastisk til nå.

– De var sikkert fornøyd med resultatet mot Brighton, men det var en del bekymringsfulle tegn allerede den første uka av sesongen.

– Ja, det er tidlig, men de gir bort mange mål og enda flere sjanser, og det mot lag som Palace og Brighton, så det ser ikke fantastisk ut.

– Forventningene er også annerledes i år. I fjor var det selvsagt snakk om topp fire, men de er høyere i år. De må nærme seg City og Liverpool. Antallet poeng må også opp, det kan ikke være det samme som de siste tre-fire årene. Selv tror jeg også at Ole må få kloa i et trofé. Hvetebrødsdagene er i alle fall over. Nå er det press, spesielt med de prestasjonene vi har sett til nå denne sesongen.

– Tror du han sparkes hvis det ikke blir topp fire?

– Ja, jeg tror det. Det er jo United vi snakker om her, men selvsagt, hvis de klarer å investere i noe den neste uka, en eller to spillere, så…

Powered by Labrador CMS