roykeane280422

Tror United ville vært bedre plassert på tabellen om Solskjær ble værende

Keane mener ikke at United burde beholdt Ole Gunnar Solskjær – men er skeptisk til løsningen med å hente inn Ralf Rangnick midlertidig.

Publisert Sist oppdatert

Var det en feil å kvitte seg med Ole Gunnar Solskjær? Ville resultatene vært like ille om han fortsatte?

Det var spørsmålene Roy Keane ble stilt i Sky Sports-studioet etter 1-1-kampen mot Chelsea.

– De ville ikke gjort det noe verre om Ole var her, men den avgjørelsen ble tatt, og en kan ikke hele tiden se seg tilbake, da kan en også se tilbake på de andre managerne, til og med til David Moyes. Jeg vil alltid argumentere for at managere skal få mer tid på seg enn de får, men realiteten i de beste fotballklubbene er at det ikke er noen tålmodighet, sa den tidligere United-kapteinen.

Keane ble videre spurt om han tror United ville vært i en bedre posisjon nå om Ole Gunnar Solskjær ble værende.

– Om Ole hadde blitt værende? Når det gjelder ligaposisjon… jeg vil si ja. Men en må også huske de siste kampene under Ole, vi snakker om leoparder og flekker med denne spillergruppa. I Watford-kampen sluttet de å løpe for Ole mot slutten, sa Keane, som tydelig gir uttrykk for at han mener at den kampen var verre enn Liverpool-kampen på grunn av kvalitetsforskjellen på motstanderne.

For Keanes del handler det nok uansett mer om at han er skeptisk til løsningen med å hente inn en midlertidig manager enn at han var skeptisk til å sparke Ole Gunnar Solskjær, for da Jamie Redknapp begynte å uttale seg om at Ole Gunnar Solskjær ville ødelagt for mye av heltestatusen sin om han ble værende som manager, så presiserte Keane:

– Jeg sier ikke at det ikke var tid for å gå for Ole, men å bringe inn en midlertidig manager… 

Tidligere i sendingen hadde Keane gitt uttrykk for at en midlertidig manager ikke var optimalt med tanke på spillergruppa, og at Rangnick-eksperimentet ikke har fungert.

Se Keane uttale seg her:

 

Powered by Labrador CMS