Et gjennomsnittlig Solskjær-borteresultat er nok i Paris

Problemet er selvsagt bare at PSG ikke er gjennomsnittlig motstand.

Publisert Sist oppdatert

Det er få av oss som har stor tro på avansement akkurat nå – selv de største optimistene må nok innrømme at det høres noe vrient ut å skulle vinne med minst to mål på Parc des Princes med et skadeskutt mannskap.

Vi leter derfor etter ting som kan gi oss litt tro, i det minste. Vår jakt i PSGs hjemmestatistikk siden Qatar-overtakelsen ga oss ærlig talt ikke særlig mer tro på at dette skal gå, men vi prøvde igjen med en titt på Champions League-statistikk. I tillegg er det jo ikke til å komme bort fra at Ajax-resultatet tirsdag kveld er en påminnelse om at ting ikke alltid går som en venter.

Men hva om vi ser på United?

Uniteds resultater på bortebane under Ole Gunnar Solskjær er fortsatt rett og slett strålende. Åtte kamper har gitt åtte seiere, og vi har i gjennomsnitt scoret 2,5 mål per bortekamp – mens vi har fått 0,38 baklengsmål per bortekamp.

En gjennomsnittlig Solskjær-bortekamp vil altså kunne være nok. 

Så er det bare synd at PSG ikke er et gjennomsnittlig hjemmelag. De har for eksempel vunnet samtlige ligakamper hjemme denne sesongen. 

Likevel: vi har vært gode borte mot de gode. Vi har slått Tottenham, Arsenal og Chelsea i London. Seieren mot Arsenal (3-1) ville vært god nok til å sikre avansement mot PSG, mens seieren mot Chelsea (2-0) ville gitt ekstraomganger.

Har du fått litt mer tro på det…? Vi får satse på at miraklenes tid ikke er over.

 

Powered by Labrador CMS