– Hadde gjerne tatt en enkeltkamp mot Real Sociedad

Ole Gunnar Solskjær sier han gjerne hadde tatt en enkeltkamp mot Real Sociedad, men at avgjørelsen ikke ligger hos verken han eller United.

Publisert Sist oppdatert

– Det er ulike regjeringer med ulike regler. Å reise rundt i Europa er vanskelig akkurat nå, og at den første kampen skal spilles på en nøytral bane er en ulempe for Real Sociedad som ikke får spille hjemmekampen på sin egen bane, sier Solskjær.

LES OGSÅ: Sociedads store stjerne ute mot United

– Vi gjorde det forrige sesong

United-manageren sier han gjerne hadde tatt den samme løsningen som sist sesong da lagene ble samlet i et bestemt geografisk område og spilte kun enkeltkamper.

NÆR FINALEPLASS: Bruno Fernandes sendte United i føringen mot Sevilla i semifinalen av Europa League sist sesong. United tapte imidlertid 1-2 mot spanjolene som vant turneringen. Den gang ble kvartfinalene og semifinalene spilt som enkeltkamper, noe SOlskjær ikke hadde hatt noe i mot denne sesongen også

– Men det er ikke vi som bestemmer. Men kunne det vært en plan å møtes i Torino for kun én kamp? Jeg hadde ikke hatt noe i mot det i det hele tatt. Det hadde vært én kamp mindre, påpeker Solskjær.

Det er en ulempe for de lagene som ikke får hjemmekampene hjemme. Jeg skulle gjerne bare ha spilt én enkeltkamp i Torino.

– En viktig periode i sesongen

Før United skal møte Real Sociedad er det West Bromwich som venter på The Hawthorns i helgen.

Selv om Sam Allardyce sitt mannskap har fått det tungt i gjensynet med Premier League, spår Solskjær en tøff kamp.

SKUFFENDE: Ole Gunnar Solskjær sier EVertons utligning på Old Trafford i sluttsekundene var tung å fordøye.

– Det er en viktig kamp for oss, og vi går inn i en viktig periode. For hvert feiltrinn du gjør nå, er det én mulighet mindre til å hente inn igjen det fortapte. Poengtapet mot Everton i siste sekund var veldig skuffende, men vi slo tilbake mot West Ham og holdt nullen, sier Solskjær.

– Burde være en enkel løsning

Solskjær fikk også spørsmål om hva han tror kan gjøres med rasisme og hets på sosiale medier som har fått mye oppmerksomhet i England den siste tiden.

– Med all hetsen og diskrimineringen som er på sosiale medier, er løsningen ganske enkel i mine øyne. Om du ikke kan bevise din identitet så burde du heller ikke få åpnet en konto. Da ville det også vært mye lettere å straffe tullingene som ikke har bedre ting å ta seg til.

– Dette har gått for langt allerede, sier Solskjær. 

Powered by Labrador CMS