– Disse grå hårene kommer fra avslutningene våre

Publisert Sist oppdatert

Det satt langt inne.

Det måtte en dødball og et selvmål til for at United skulle overliste West Ham, men 1-0-seieren var meget fortjent og Uniteds andre strake i en tøff uke.

Først ble ligaleder City slått.

Så ble 5. plassen i ligaen slått søndag.

Samtidig har andre lag, som Chelsea, Tottenham og Everton, tapt eller avgitt poeng.

Så var seieren fortjent, men en lattermild Solskjær var likevel klar nok da han snakket med MUTV etter kampen.

– Disse grå hårene kommer fra avslutningene våre eller sistepasningen, det siste innlegget eller avslutningene. Hadde noe lyktes så ville det vært 2-0 og mer komfortabelt, da kunne vi slappet av, men vi har aldri gjort det enkelt i denne klubben.

– Vi liker å gjøre det vanskelig

Han innrømmet at dette ble en stor helg for United.

– Ja, dette var briljant. Det var en massiv seier. Vi vet jo hva momentum kan gi deg eller ta fra deg, og etter baklengsmålet på overtid sist så var dette også en mental test. Alle gutta reagerte imidlertid bra.

– Vi vet jo at West Ham kjemper om topp fire, men vi holdt nullen for oss, er gode defensivt for tiden, så holdningene og alt blir bedre. Etter hvert vil også erfaringen komme til det som er et ung lag, sa Solskjær etter kampen.

– Kampen ble som forventet. Du vet at West Ham vil gjøre det vanskelig for deg, men det kunne blitt mer komfortabelt i 2. omgang. Vi hadde noen fine sjanser til å punktere kampen, men vi liker ikke å gjøre det lett for oss selv. Vi liker å gjøre det vanskelig.

SOLSKJÆR OG BRUNO: Etter 1-0-seieren mot West Ham.

– Det viktige mot dem var ikke å gi bort dumme overganger. Det første kvarteret gjorde vi det hele veien, vi startet dårlig, men vi måtte ha ro og så ta sjansene når vi fikk den. Det gjorde vi ikke, men så ble det en fin dødball og scoring, sa Solskjær i intervjuet rett etter kampslutt.

– Mason fortjente en scoring

I praten med BBC synes han nesten litt synd på Mason Greenwood. To ganger smalt det nemlig i stolpene etter avslutninger fra 19-åringen.

– Han var glimrende i kveld. Han fortjente en scoring. Han blir bedre. Han utvikler seg og vokser hele tiden, sa United-manageren.

– Jeg synes også han har gjort det bra i det siste. Det eneste han trenger er en scoring.

FORTVILTE ETTER TO STOLPETREFF: Men Mason Greenwood og United vant mot West Ham søndag.

Defensivt er det imidlertid meget sterkt nå.

Baklengsmålet mot Milan er Uniteds eneste baklengsmål på de siste seks kampene.

– Men det baklengsmålet gjorde vondt, da, påpekte Solskjær.

– Nei, vi blir bedre. Vi forsvarer oss fra front. Det er en del av alt det som har vært positivt i det siste – det offensive presspillet. Mason, Bruno, Dan og Marcus i dag, de gjorde det så bra at jeg ikke følte at vi trengte innbyttere i denne kampen.

– Så må jeg trekke frem backfireren – og spesielt Victor og Harry, og også Luke og jeg kan egentlig også ta med Aaron. De vant ballen tilbake så ofte for oss. De holdt dem unna.

– Dean hadde ikke en eneste redning å gjøre i hele kampen. Det er et tegn på en god prestasjon, sa United-manageren.

LES OGSÅ: – Fem mann kan være tilbake mot Milan. Pogba også

Powered by Labrador CMS