OGS (15)

– Må angripe Watford som et skadet dyr

Ole Gunnar Solskjær har allerede rettet blikket fremover mot Watford-kampen om to uker, men United-manageren tror landslagspausen kommer på et gunstig tidspunkt.

Publisert Sist oppdatert

– Spillerne er også mennesker. Når du vinner en kamp er det ingenting som er bedre og mer motiverende enn å vinne igjen og igjen. Taper man vil man slå tilbake. Vi må sørge for å gå ut mot Watford som et skadet dyr, men ja, jeg tror denne landslagspausen kommer på et godt tidspunkt nå, sa Solskjær på pressekonferansen etter kampen.

Der innrømmet også Solskjær at United sliter tungt om dagen og ikke er til å kjenne igjen fra festfotballen som laget vartet opp med i sesongstarten. 

OGS (15)
TØFF DAG PÅ JOBBEN: United tapte 0-2 mot byrivalen City, men tapet kunne fort vært større om gjestene hadde vært mer effektive.

– Det er veldig skuffende. Og det føles som et steg tilbake etter at vi hadde tatt steg frem siden forrige tap. Ingen liker ikke å tape på en slik måte. Å tape mot et godt lag er én ting, men ønsker å se et bedre Manchester United-lag enn dette, sier Solskjær.

Nordmannen gjentok nok en gang at han mener han er rett mann til å snu den negative trenden for United.

– Jeg tror definitivt det. Vi startet sesongen som et lag slik vi ønsker å se ut. Vi var aggressive og frem i skoene. Som en gruppe har vi hatt vært gjennom en vanskelig periode, men dette var et stort steg tilbake, sier Solskjær. 

Powered by Labrador CMS