– Nøkkelen er å få dem til å spille bra sammen

Publisert Sist oppdatert

Før Sheffield United-kampen hadde united.no en lengre sak om ett av Uniteds største problemer denne sesongen – formen til Anthony Martial og Mason Greenwood.

Begge har underprestert voldsomt sammenliknet med forrige sesong, og for Martials del alle tidligere sesonger, noe som betyr at mye av det som United har levert er kommet med bare to av fire offensive spillere på det nivået de skal være.

LES SAKEN: Spisstrøbbelet som gir håp

I sommer var det Greenwood, Rashford, Martial og Bruno Fernandes som fikk United til å tikke, men før Sheffield United-kampen hadde de fire bare tre kamper fra start sammen denne sesongen, og at to av dem var tapt (seier mot Brighton, tap mot Tottenham og PSG)

Mot Sheffield United ble det imidlertid seier, og det etter at Martial meldte seg på.

Franskmannen scoret sitt første ligamål for sesongen, og fikk også målgivende til Marcus Rashfords 3-1-mål. Sistnevnte scoret to.

DET FØRSTE LIGAMÅLET: Anthony Martial gratuleres av lagkameratene etter 2-1-målet torsdag kveld.

Ole Gunnar Solskjær er klar på at den trioen – og selvsagt også en fungerende Bruno Fernandes – er en nøkkel til suksess for United denne sesongen.

– Nøkkelen er ikke bare å få dem på banen sammen. Nøkkelen er å få dem til å spille bra sammen – å prestere, sa Solskjær på den offisielle pressekonferansen.

– Alle tre har også fått sin andel av kamper denne sesongen, og jeg ba dem, eller jeg sa før kampen i dag at vi er avhengig av de kommer i gang nå. Vi er avhengig av at de scorer mål. Vi har gjort det ok, egentlig, uten at de har vært helt i form.

– I denne kampen viste de hva de er kapable til, men vi trenger det stabilt, vi må få det igjen og igjen, sa Solskjær.

Powered by Labrador CMS