– Jeg beklaget til ham. Kanskje gikk jeg over streken

Publisert Sist oppdatert

United havnet nok en gang under på bortebane, men nok en gang klarte de også å snu til seier – den tiende strake i Premier League.

Med seieren avanserte United også til 6. plass i ligaen, og har en kamp til gode på lagene foran seg på tabellen.

– Kan ikke starte sånn

– Jeg ville teste spillerne mine i dag. Jeg visste at dette kom til å bli en ordentlig kamp. De kom til å bli sparket ned. Det er en av de kampene gutta lærer av, en skikkelig fotballkamp, sa Solskjær etter kampen.

– Nå handler det om å få orden på hjemmeformen. Vi vet at det ikke er som tradisjonelle hjemme- og bortefans lenger, men vi burde være mer vant til Old Trafford enn disse bortebanene, la han til.

– Men hvorfor er dere så gode borte?

– Vi har gode spillere, og i dag fant de rom bak dem veldig bra, men hvorfor? Kanskje lag, vel, jeg vet ikke, jeg vet ikke.

– Vi kan imidlertid ikke starte sånn som dette, sa han til TV 2.

– Vi gjør det aldri lett for oss selv, og jeg er veldig overrasket over det. Vi har sett videoer, vi visste hva som møtte oss, det skjedde også, men vi jogget bare rundt der ute. Det er ikke bra nok, men så viste spillerne seg ordentlig frem, sa han på den offisielle pressekonferansen.

– Dean somlet med ballen på 1-0. Vi så det beste og det verste fra ham i denne kampen, «The good, the bad and the ugly» fra ham, men kanskje ikke i den rekkefølgen, sa Solskjær.

– Etter den starten så bestod imidlertid Dean testen han hadde. Han gjorde den jobben han skulle gjøre.

– Så våknet vi etter hvert, spilte veldig god fotball, målene våre var glimrende, men det ble nervepirrende på slutten, ukomfortabelt. Jeg fryktet en reprise (på 3-3-kampen fra forrige sesong), men det var en kjemperedning av Henderson på tampen der.

– Det var sterkt at han klarte å holde roen etter den starten.

KUNNE SMILE TIL SLUTT: Ole Gunnar Solskjær og Michael Carrick mot Sheffield United.

– Dette kunne imidlertid vært mer komfortabelt. Vi rotet litt på 3-1. Corneren som førte til 3-2 var heller ikke en corner, men med en gang den går i mål så blir det vanskelig. Det er et tøft lag å møte.

– Paul Pogba var eksepsjonell i denne kampen. Han er en United-mann, som har vært i klubben siden han var liten og dette er hjemmet hans, la han til.

– Vi visste også at han kom til å bli viktig med luftstyrken sin, på utspill og dødballer, og kreativiteten kjenner vi, så han har respondert veldig bra på den treningen han har lagt ned. Han er fysisk i form nå.

På den offisielle pressekonferansen etter kampen var smilet større.

– Jeg er ikke frustrert over noe her jeg sitter nå. Vi fikk tre poeng fra en vanskelig kamp på et vanskelig sted.

Beklaget

Solskjær havnet også i et verbalt sammenstøt med hjemmelagets manager Chris Wilder mot slutten, men la det fort bak seg.

– Det var noen sene taklinger på Rashford og Bruno, jeg har ingenting imot en fair takling, men ett sekund for sent og rett foran meg… Det er imidlertid lagt bak oss nå. Jeg tar et glass med godt drikke samnen med Chris nå etterpå, sa han.

– Jeg sa unnskyld til ham. Jeg gikk kanskje over streken med et ord, la Solskjær til i samtale med Amazon.

HISSIG: Det gikk et øyeblikk hett for seg på sidelinjen mellom Chris Wilder og Solskjær, noe som er litt uvanlig til nordmannen å være, men det gikk like raskt over.

Nå handler det imidlertid om Leeds i neste kamp, søndag 17.30.

– Det er en stor kamp for oss. Vi har ventet på den kampen i en evighet, helt siden jeg spilte. Vi må skjerpe oss til den kampen.

Han ville ikke snakke om mulige endringer til den kampen.

– Det handler om én kamp om gangen nå, og å se hvem som er klare, hvem som leverer og vite at hver kamp nå er som en cupfinale for oss. Det blir nådeløst med kamp etter kamp etter kamp, men når man vinner så kan man nesten ikke vente til neste kamp, heller, sa United-manageren.

Powered by Labrador CMS