– En sjanse for de to til å finne formen sammen

– Potensialet er høyt, sier Solskjær, som håper Lukaku og Sánchez for alvor kan finne formen nå.

Publisert Sist oppdatert

En utfordrende skadesituasjon ble langt tøffere i løpet av United-Liverpool, og Solskjær kom på tirsdagens pressekonferanse med en skadeoppdatering.

I tillegg til at han nevnte at unggutta fort blir en del av troppen, så ble han også spurt om Romelu Lukaku og Alexis Sánchez.

En av journalistene påpekte at begge har kostet (og koster] klubben mye, og lurte på om det ikke er på tide nå at de presterer opp mot det omdømmet tilsier siden de nå virkelig trengs med dagens skadesituasjon.

Solskjær avfeide først det økonomiske aspektet, og sa at han ikke synes det er relevant, før han svarte optimistisk angående hva de to kan gi United nå.

– Det er en sjanse for dem til å spille opp mot det potensialet tilsier. Omdømmet er én ting – potensialet er høyt.

– De to er gode kamerater, de spiller godt sammen, så dette kan være en sjanse for de to til å sammen finne formen, og gi oss hodebry til alle er friske igjen.

– Rom skapte våre to største sjanser mot Liverpool. Det er en annerledes posisjon for ham, siden Rashfords skade gjorde at han bare måtte stå igjen der oppe for å løpe inn i bakrom, og han kunne ikke gjøre mye defensivt arbeid. Så Romelus innstilling og arbeidsevne var fantastisk, og de to sjansene – Jesses og Chris på slutten – var takket være Rom. De spilte godt sammen mot Arsenal i FA-cupen, så forhåpentligvis kan Alexis og Rom ta et steg opp.

Les mer fra pressekonferansen her.

Powered by Labrador CMS