AC Milan v Manchester United - UEFA Europa League Round Of 16 Leg Two

– Pogbas hovedfokus vil alltid være på å vinne fotballkamper for oss

Publisert Sist oppdatert

– Paul har vært i søkelyset helt siden han startet i Manchester United, så jeg ser ikke noen problemer med det.

Det sa Ole Gunnar Solskjær da han på presseseansen før United-Burnley ble spurt om Pogbas kommende Amazon-dokumentar (omtalt i notisspalten på onsdag).

– Pauls hovedfokus er å få så mye ut av karrieren sin som mulig. Han ønsker å være den beste spilleren han kan bli, og han ønsker å vinne så mange trofér som mulig.

– Han har allerede vunnet VM, og jeg kan se at hans fokus nå bare er på å vinne, og å spille best mulig fotball.

Solskjær snakket også om Pogbas personlighet.

– Han er så livlig, han får energi av å gjøre folk glade. Men hans hovedfokus vil alltid være på å vinne fotballkamper for oss.

SENKET AC MILAN: Paul Pogba.

Pogba er en av mange grunner til at United nå er i Europa League-semifinalen, siden hans vinnermål på San Siro ble helt avgjørende mot AC Milan.

Europa League er en turnering Ole Gunnar Solskjær absolutt har ambisjoner om å vinne.

– Vi har et mål om å avslutte sesongen på topp [fungerer ikke helt på norsk – «on a high», journ.anm.], og den beste mulige måten å gjøre det på vil være å vinne Europa League, sier Solskjær om det som forhåpentligvis blir sesongens siste kamp – en Europa League-finale i Gdansk.

Han sa videre at det å vinne Europa League er noe United har tenkt på i nesten et år nå – etter skuffelsen mot Sevilla sist sesong.

– Måten vi røk ut av semifinalen på sist sesong var skikkelig vondt for oss, og en kan se på fokuset spillerne har i Europa League-kampene at de denne gangen ønsker å gå hele veien til finalen og løfte troféet. Fjoråret driver oss definitivt videre. Noen ganger får en mer motivasjon fra tilbakeslag. Vi ser virkelig frem til å møte Roma.

Solskjær anerkjente videre at Roma er et godt lag, og at det ikke kommer til å bli enkelt, men poengterte også at fokuset nå er på to andre utfordrende kamper – mot Burnley og Leeds.

MOTIVASJONSFAKTOR: Fjorårets semifinaletap mot Sevilla.
Powered by Labrador CMS