unitedfansen

Tror dette kan overbevise Pogba om å bli

Publisert Sist oppdatert

Fire målgivende pasninger i sesongåpningen.

Det var en ekstremt imponerende Paul Pogba-prestasjon, og det etter en sommer der han hadde cirka en måned uten fotball og så bare halvannen uke på treningsfeltet og et 45 minutters innhopp mot Everton før han ble sendt utpå fra start mot Leeds.

pp21
JUBLER MED FANSEN: Pogba, Greenwood og Bruno.

Likevel er det slik at om 12 måneder så kan det hende at den franske 28-åringen er et helt annet sted enn på Old Trafford. Kontrakten går nemlig ut neste sommer, og foreløpig er det lite som tyder på at han kommer til å skrive under på ny kontrakt med det første.

Skal man tolke ulike rapporter virker det heller som om Pogba vil fullføre kontrakten med United, og først bestemme seg om fremtiden på et senere tidspunkt.

Ole Gunnar Solskjær utelukker ikke at United-supporterne kan overbevise franskmannen om at han bør bli.

– De siste 18 månedene har vært merkelige. Den eneste kontakten man har hatt med mennesker er gjennom ulike elektroniske dingser. Alle kampene sendes på TV. Man har manglet den direkte kontakten med supporterne.

– Så det å få være sammen med fansen igjen er viktig. Ta Paul og Bruno i dag. Det er jo dette som er det ekte United. Det var dette jeg solgte til Edinson Cavani – at han ikke kan dra herfra etter en sesong uten supportere. United er fans og spillere og at vi er sammen.

– Så kortsvaret (på om supporterne kan overbevise Paul om at ham bør bli) er altså ja, sier Ole Gunnar Solskjær på pressekonferansen etter kampen.

Les mer fra Solskjær etter kampen her.

Powered by Labrador CMS