Southampton v Manchester United - Premier League

– Det blir det store spørsmålet hver uke helt til han skriver under

Etter en ny solid kamp av Paul Pogba fikk Ole Gunnar Solskjær nok en gang spørsmål om franskmannens fremtid i United.

Publisert Sist oppdatert

Paul Pogba var arktitekten bak det meste United skapte på St Mary’s, og det var også franskmannen som skapte angrepet som Mason Greenwood avsluttet med å banke inn utligningen.

Ikke overraskende fikk Solskjær spørsmål på pressekonferansen etter kampen om Pogbas fremtid etter den solide sesongstarten.

Southampton v Manchester United - Premier League
DIRIGENT: Paul Pogba leverte en ny god kamp for United mot Southampton, men for mange av lagkameratene klarte ikke å følge opp den gode innsatsen i serieåpningen mot Leeds.

Paul Pogbas kontrakt med United går ut etter denne sesongen, og så langt virker det ikke som om franskmannen har hastverk med å skrive under på en ny.

I januar står Pogba også fritt til å snakke med andre klubber.

– Det blir det store spørsmålet hver uke helt til han skriver under, sa Solskjær på pressekonferansen etter kampen.

– Jeg har sagt hele tiden at Paul er en klassespiller. Jeg er ikke involvert i samtalene mellom Pauls representanter og klubben, men han vet hvor jeg bryr meg om han, og vi vil at han skal spille bra for oss, la Solskjær til. 

Det var knyttet en viss usikkerhet til om Pogba kom til å være 100 prosent klar til seriestarten etter å ha spilt EM med Frankrike og den påfølgende ferien.

Solskjær kan imidlertid fortelle om en heltent Pogba som har kommet tilbake til treningene på Carrington. 

vicl
POSITIV: Ole Gunnar Solskjær roser Paul Pogbas innsats på United-treningene. Her er franskmannen i aksjon sammen med Victor Lindelöf, Fred og Maguire, mens førstelagstrener Kieran McKenna følger med.

– Han har vært veldig god for oss. Paul har tatt med seg personligheten sin inn i garderoben, han er godt trent og har jobbet godt i sommer. Dere ser ham ikke i garderoben eller på trening, men vi ser at Paul vil bidra. Han viser vinnermentaliteten sin hver dag, og jeg er veldig fornøyd med ham, sier Solskjær.

Mot Leeds i serieåpningen noterte Pogba seg for hele fire målgivende pasninger, og han vartet opp med en ny mot Southampton. 

Powered by Labrador CMS