– Vurderer utvidelse av Old Trafford

United skal ansette egne svartebørsjegere samtidig som klubben vurderer å utvide Old Trafford.

Publisert Sist oppdatert

Bare denne sesongen har over 100 billetter blitt konfiskert av klubben etter at de er videresolgt ulovlig. Men det er trolig bare toppen av isfjellet.

Nå tar United grep og skal ansette egne personer som skal komme problemet til livs, melder Daily Mail.

Videresalg ulovlig

Med mindre du har autorisasjon fra klubben, som f. eks Supporterklubben, er videresalg av billetter ulovlig og har vært det siden 1994.

Problemet er imidlertid åpenbart både hos United og andre storklubber i Premier League.

Bare det siste halvannet året har United konfiskert over 2000 billetter og de som videreselger billetter på ulovlig vis risikerer utestengelse fra Old Trafford i tre år.

Vurderer utvidelse av Old Trafford

En ny og utvidet seksjon for funksjonshemmede supportere skal stå klar i 2020 og da vil kapasiteten på Old Trafford bli redusert til 73.300. Klubben ser derfor på muligheter til å øke kapasiteten til 88.000.

UTSIKT FRA PRESSETRIBUNEN: Dette er utsikten som venter journalistene som jobber under Uniteds hjemmekamper. FOTO: Eivind Brennhovd Holth.

United planlegger å utvide South Stand, eller Sir Bobby Charlton Stand som den søndre tribundedelen nå heter. Det er den eneste tribunedalen på Old Trafford som er «Single Tier», eller én tribunedel.

En eventuell utvidelse vil imidlertid ligge et godt stykke frem i tid.

Bak München-tunnelen går det toglinjer. Disse har tidligere vært et stort problem med tanke på en utvidelse, men moderne teknologi gjør at man nå ser for seg å løse den utfordringen uten å flytte skinnene.

En utvidelse av Sir Bobby Charlton Stand vil gi ca 7.500 ekstra seter, og dersom hjørnene også bygges inn vil den totale kapasitetsøkningen bli på rundt 12.000 nye seter.

Sir Bobby Charlton Stand huser imidlertid mange av de viktigste fascilitetene på stadion inludert garderobene, Players Lounge, pressetribunen med påfølgende arbeidsrom, samt kjøkken og direktør- og VIP-losjer.

United har ikke kommentert planene som er beskrevet i artikkelen.

Powered by Labrador CMS