– Selger ikke Old Trafford

Sir Bobby Charlton tror ikke United kommer til å følge i Manchester Citys fotspor og selge navnerettighetene til hjemmebanen.

Publisert Sist oppdatert

Manchester City solgte for noen dager siden navnerettighetene til sin hjemmebane, som de neste ti årene vil hete Etihad Stadium, mens det er muligheter for at noe tilsvarende vil skje med Liverpool om de velger å bygge seg ny stadion.

Til tross for inntektene et slik navnesalg innebærer – det er antatt at Citys deal med det arabiske flyselskapet innebærer inntekter på omlag £400 millioner i løpet av ti år – tror ikke Sir Bobby Charlton dette er aktuelt for United.

– Nei, jeg tror ikke det vil skje med oss, sier Charlton til The Telegraph.

– Jeg vet ikke hvordan det er med dem (Liverpool og City, journ.anm.) – det er deres anliggende. Det er ikke vår sak å fortelle dem hva de bør gjøre.

Charlton vil ikke uttale seg spesifikt om verken hva Liverpool eller City burde gjøre, men han hinter frempå om at slike økonomiske tiltak i utgangspunktet kanskje bør være mer aktuelt i klubber som sliter med å generere inntekter på andre måter.

– Når lag i de lavere divisjonene har lite penger, så er det greit, lykke til til dem. De burde gjøre det. Men om store klubber, som har muligheten til å til å tjene store penger å andre måter, bør gjøre det? Om de velger å gjøre det, så får de ha lykke til.

– Jeg kan bare si at det ikke er i våre hensikter å endre navnet på Old Trafford. Det er alt for viktig, forteller Charlton.

Powered by Labrador CMS