En topp gave i siste liten?

Trenger du noe enkelt i siste liten? Da er Gavemedlemskap i Supporterklubben en god løsning

Etter at vi relanserte united.no for en tid tilbake, har vi dessverre manglet muligheten for å kjøpe gavemedlemskap i Supporterklubben. Nå har vi imidlertid fått på plass et nytt system som gjør at vi igjen kan tilby dette.


Kjøp gavemedlemskap her

Tilhørighet

Supporterklubben følger Manchester United hver eneste dag og vi er stolte av united.no og medlemsbladet United-Supporteren.

Ved å kjøpe et gavemedlemskap i Supporterklubben, bidrar du til at vi kan opprettholde og utvide tilbudet i fremtiden.

“Flest mulig, lengst mulig”

– bli medlem av verdens største supporterklubb for Manchester United

Den perfekte julegaven?

Gjennom tre enkle steg, kan du nå gi bort 12 måneders medlemskap til ektefellen, en venn, en kollega eller nabo osv. Alle kjenner vel noen som fortjener den perfekte gaven?

Velg ønsket medlemskap

Vi tilbyr tre forskjellige medlemskap, Premium-, Digitalmedlem og Juniorklubben.

Forskjellen på premium (249,-) – og digitalt medlemskap (199,-) er kun om du ønsker å motta medlemsbladet United-Supporteren hjem i postkassen din eller om du vil lese bladet på pc/nettbrett/mobil.

For de yngre har vi opprettet en egen juniorklubb, hvor man får en stor velkomstpakke og blir medlem for 199,- (+ porto 29,-). Deretter får medlemmet ytterligere tre pakker i løpet av sesongen, men skulle man ikke ønske enkelte av disse ekstrapakkene kan man avbestille disse i forkant.

Gavemedlemskap - bevis

Betaling og «bevis»

Du mottar fakturaen for det første året på e-post, sammen med et “PDF-bevis” på gavemedlemskapet som du kan skrive ut og gi bort. Når det første året har gått, vil mottaker faktureres for eventuell fornyelse av medlemskapet.


Kjøp gavemedlemskap her