Zlatan: – Vi kan vinne serien i år

Svensken har satt seg ned med ESPN.

Zlatan Ibrahimovic er ikke en mann av mange ord, men for ESPN har svensken gjort et unntak.

I et ekslusivt intervju, kan Uniteds toppscorer fortelle at han mener United fortsatt kan vinne Premier League i år, men at han ikke er veldig fornøyd med den nåværende tabellplasseringen.

zlatan-wba

Zlatan feirer nok et mål.

For at United skal klare det «umulige», må vi for det første innhente de 13 poengene Chelsea har på oss, og det må isåfall innebære en fryktelig formsvikt fra Londonlaget.

– Vi har vært for inkonsekvente, det har blitt for mye «vinn-tap-vinn» så langt. Uflaks har også vært en faktor, men vi er fortsatt med og vi fortsetter å ta poeng. Forhåpentligvis går lagene over oss på noen bananskall, så de også kan kjenne litt på presset.

Supersvensken mener selv han har tilpasset seg livet på balløya bra, men er åpenbart ikke fornøyd med poengfangsten til United så langt i sesongen.

– Jeg føler meg bra, mye har skjedd og jeg prøver bare å nyte spillet samtidig som jeg tilpasser meg. Resultatene har vært opp og ned, men den siste perioden har vært veldig bra. Vi drar i samme retning som lag, og alle jobber hardt.

“Vi jobber hardt, og vi tror på det vi gjør. Det finnes ingen unnskyldninger – vi ønsker å vinne titler.”

– Zlatan Ibrahimovic

zlatan5

Disse to jobbet sammen i Inter, og Mourinho visste godt hva han fikk med Zlatan.

Agenten til Zlatan, Mino Raiola, har tidligere uttalt at det er store muligheter for at svensken forlenger oppholdet i Manchester med ytterligere en sesong.

LES OGSÅ(+): Zlatan er nå bedre enn i PSG

Hovedpersonen selv, sier at han ønsker å fortsette med fotball så lenge kroppen tåler det.

– Så lenge fysikken holder seg, så er det ikke noe problem. Jeg er ikke redd for hva jeg kan utrette på en fotballbane, for i hodet mitt så vet jeg at jeg kan levere, og det gjør jeg. Jeg er ikke i United fordi jeg har et stort navn, jeg er her for å levere resultater, og jeg liker ikke å kaste bort tid.

Hele 50 mål i kalenderåret 2016, og en mulighet til å forbigå Lionel Messi med mål mot Middlesbrough på nyttårsaften. Det må man kunne si seg rimelig fornøyd med, hvis du ikke heter Zlatan Ibrahimovic, så klart.

– Jeg går alltid inn i en sesong med en klar tanke om å gjøre det bedre enn forrige sesong. Hvis min forrige sesong var perfekt, så prøver jeg å gjøre denne enda mer perfekt og dette har jeg nå gjort i 15 år. Det er ikke akkurat noe nytt.

“Jeg snakker med føttene mine, jeg får ikke betalt for å prate. ”

– Zlatan Ibrahimovic

En grei påminnelse til de som mente Premier League ville være for tøft for svensken, som for eksempel The Times-ekspert Tony Cascarino.

PS! Hvis du ønsker å lære mer om hvordan Zlatan ble Zlatan, kan vi anbefale denne dokumentaren.