Zaha spolerte Gerrard-festen

Og dermed er topp fire-plasseringen nå 100% sikret.

Det skulle være Steven Gerrards dag, og det meste av fokuset ble naturlig nok på Liverpool-legenden i hans siste kamp for Liverpool på Anfield, men det ble ikke den drømmeavslutningen 34-åringen drømte om.

Liverpool tok riktignok oppskriftsmessig ledelsen 1-0 etter mål fra Lallana, men Jason Puncheon utlignet på frispark noen minutter før pause.

Litt ut i andreomgang byttet Alan Pardew inn ex-red Wilfried Zaha, og rett etterpå sendte Zaha Palace i ledelsen. I sluttminuttene skaffet Zaha også straffespark, som Glenn Murray scoret på etter veggspill med Mignolet (eller retur som det vanligvis kalles).

Dermed vant Crystal Palace på Anfield, mye takket være Wilfried Zahas innhopp, og Liverpool kan umulig ta igjen United. United har endt på topp fire, mens Liverpool i beste fall kan bli nummer fem.