– Zaha har mye å lære

– Må først bevise at han fortjener en plass i David Moyes’ startellever, sier 20-åringens gamle sjef.

Fargerike Ian Holloway er ikke i tvil om at hans gamle elev i Crystal Palace, har de kvalitetene som skal til for å slå igjennom i Manchester United. Likevel advarer han den engelske U21-landslagsspilleren mot å tro at han nærmest kan spasere inn på ligamesternes lag.

Wilfried Zaha imponerte i sesongoppkjøringen.
Wilfried Zaha, Manchester United

– Først må han lære seg hva hans nye manager ønsker seg av ham, noe han åpenbart ennå ikke har gjort. Han er en fantastisk gutt, men han må lære, sier den åpenhjertige Palace-manageren til Sky Sports.

– Sammenliknet med der vi befinner oss i øyeblikket med Crystal Palace, har han nå havnet i en virkelig storklubb. Fansen vår elsket ham, men der oppe må han gjøre seg fortjent til respekt. Det er jeg imidlertid sikker på at han kommer til å klare med tiden.

– Å starte på en ny karriere er tøft nok for hvem som helst, og skal du få foten innenfor døren må du skaffe deg respekt gjennom å gjøre som manageren ønsker. Det er noe jeg alltid har sagt til ham. Klarer han det, vil også kvalitetene skinne igjennom.

– I en klubb som forventes å vinne hver eneste uke, kreves det både slit og hardt arbeid; men det vet jeg at han er i stand til, avslutter mannen som trolig kjenner Zaha bedre enn de fleste.