Queens Park Rangers v Manchester United - Pre-season Friendly

Shoretire sørget for tre poeng i åpningskampen

Uniteds U19-lag, ledet av Neil Wood, møtte tirsdag ettermiddag Young Boys’ unggutter til dyst på Sportpark Wyler i Bern.

Anledningen var åpningskampen i UEFA Youth League, en turnering som blir spilt parallelt med seniorlagets Champions League-eventyr.

Det var vertene som startet sterkest i Sveits, uten at det hindret United fra å komme til sjanser. Kampens første mulighet falt til Charlie Savage, men unggutten klarte ikke å sette ballen i mål.

Få minutter senere skulle de blå og hvite fra Manchester få uttelling. Marc Jurado dro seg fri og fyrte av en avslutning som Young Boys’ keeper fikk avverget. På returen var det dog ingen som kunne stoppe Shola Shoretire, som satte ballen i mål og United opp i ledelsen.

Alejandro Garnacho hadde også sin mulighet, uten at han klarte å sette ballen i mål. På den andre siden av banen hang sisteskanse Radek Vitek med på notene da vertene angrep.

Etter pause hadde både Charlie McNeill og Bjorn Hardley sine muligheter for United, mens Jacel Rhodes fikk sin sjanse for Young Boys. Ingen av de tre mulighetene endte med nettsus. Da heller ikke Uniteds innbyttere, Zidane Iqbal og Joe Hugill, klarte å overliste vertenes Abdullah Laidani på tampen, endte det hele med 1-0-seier til United.

Kampen hadde avspark 14.00, men ble dessverre ikke sendt i Skandinavia. Vi fulgte kampen etter beste evne i denne saken.

Young Boys U19 0-1 (0-1) United U19

UEFA Youth League
Sportpark Wyler
Bern

Mål: 0-1 Shoretire (14)

G Savage (45), Mengi (56), Hugill (83)

United: Radek Vitek; Marc Jurado; Teden Mengi, Bjorn Hardley, Alvaro Fernandez; Alejandro Garnacho (Rhys Bennett, 89.), Charlie Savage, Martin Svidersky, Sam Mather (Zidane Iqbal, 76.); Charlie McNeill (Joe Hugill, 81.), Shola Shoretire.
Uben.innb.: Eric Hanbury, Kobbie Mainoo, Manni Norkett, Sam Murray

————————————————————————

90+4′ Etter fire tilleggsminutter er kampen over og United tar en knepen 1-0-seier. Zidane Iqbal var nære ved å doble Uniteds ledelse på tampen, men det er Shola Shoretire som står igjen som kampens eneste målscorer.

83′ Joe Hugill har erstattet Marc Jurado og har rukket å få det gule kortet.

77′ United gjør det som skal være lagets første bytte, når Zidane Iqbal erstatter Sam Mather. Pahud hos hjemmelaget har for øvrig fått et gult kort.

56′ Mengi får det gule kortet.

52′ Charlie McNeill skal ha bommet på en sjanse i løpet av andreomgangens åpningsminutter. Det skal også en Young Boys-spiller ha gjort.

46′ Kampen er i gang igjen.

45′ Pause i Bern.

45′ Savage får det gule kortet.

38′ Radek Vitek gjør en kvalifisert redning.

21′ Alvaro Fernandez fortsetter tilsynelatende å spille, til tross for at han og en motstander skallet sammen i en kollisjon.

13′ Young Boys U19 0-1 UNITED U19
Shola Shoretire sender United i føringen! Det meldes at Marc Jurado drar seg fint fri og avslutter i forkant av scoringen, før Shoretire setter returen i nettet.

12′ Manchester Evening News melder at Young Boys har startet best mot et United som tilsynelatende fortsatt vender seg til kunstgressdekket i Bern.

4′ Kampens første sjanse faller til Charlie Savage, som bommer.