Young om Rashford: – Viste nerver av stål

PARIS: Ashley Young var imponert over hvordan Marcus Rashford håndterte straffesparket på overtid og stiller seg i køen av gratulanter.

Den engelske 21-åringen tok sitt første straffespark for Manchester United og banket ballen i mål på selvsikkert vis forbi keeperlegende Gianluigi Buffon.

– Gutten viste nerver av stål ved å ta det straffesparket. Han måtte vente lenge før han fikk ta det, men det var en fantastisk straffe, og jubelscenene som fulgte var utrolige, sa Young.

I intervjusonen på Parc des Princes var United-kapteinen nærmest målløs etter 3-1-seieren mot Paris Saint-Germain.

– Jeg vet ikke, jeg er tom for ord. Det var mange som avskrev oss etter 0-2-tapet, men hver eneste spiller i garderoben og hvert eneste medlem av støtteapparatet hadde troen på at vi kunne score mål og vinne kampen.

– Vi hadde en plan, der alle visste hva de skulle gjøre. Vi ga fra oss ballen noen ganger, men jeg tror vi frustrerte dem. Vi holdt på ballen når måtte det og spilte den framover. Når du gjør det, scorer du mål og vinner kampen.

FOREVER YOUNG: United-kapteinen jubler med 15 år yngre Angel Gomes på ryggen.

På sin pressekonferanse etter kampen sa Ole Gunnar Solskjær at dette United-laget er gode nok til å gå hele veien.

Young var ikke like tydelig i sitt svar.

– Jeg tror ikke vi skal se altfor langt framover. Vi ønsket å være med i trekningen. Nå skal vi bare nyte dette øyeblikket og gjøre oss klare til neste kamp.

Kapteinen er glad for at det ikke er hans oppgave å velge om Solskjær skal få jobben.

– Det er ikke spillerne som skal ta valget, men ser du det fra utsiden må du spørre deg hvorfor ikke? Han har vært fantastisk siden han kom – som et friskt pust. Resultatene vi har fått på kort tid er fantastiske.

FERSK EPISODE AV «PÅ PUBEN»: