Wootton beseiret Norwood

Tre av Uniteds utlånte spillere var i aksjon, og av dem var det Scott Wootton som kunne smile bredest. Les hvordan det går med Uniteds lånesoldater her.

Nottingham Forest 2-0 Coventry

Scott Wootton fikk ble byttet ut i pausen for hjemmelaget, i deres solide 2-0-seier mot Coventry. Wootton spilte godt i et solid Forest-forsvar, men markerte seg ikke spesielt mye offensivt.

Oliver Norwood spilte igjen hele kampen for Coventry, men i likhet med resten av laget slet han med å overliste Nottingham.

Peterborough United 3-0 Bristol City

Ryan Tunnicliffe fikk kun spille de siste tretten minuttene i Peterboroughs storseier, men var på banen da Lee Tomlin fastsatte sluttresultatet til 3-0. På overtid kunne Tunnicliffe satt inn lagets fjerde, men han ble hindret av en god David James i Bristols mål.

Robbie Brady og Joshua Kings Hull hadde spillefri lørdag, noe også QPR og Federico Macheda hadde.