Wilson sikret seieren

United slo Swansea i U23-turnering.

I reserveturneringen Premier League International Cup spilte United lørdag sin første kamp, og det var Swansea som var motstander for Ricky Sbragias gutter på Leigh Sports Village.

Swansea topper gruppa etter sin imponerende 6-0-seier mot Celtic (som senere har slått Athletic Club) i slutten av september. Gruppevinneren pluss de to beste toerlagene (fra de seks gruppene) avanserer til kvartfinalen.

Det stod 0-0 til pause, men etter en time spilt tok United ledelsen da James Wilson scoret på straffespark. I det 67. minutt doblet samme mann ledelsen etter det som skal ha vært en fin vending.

På overtid fikk Swansea straffespark, og ex-red Kenji Gorré satte den i mål, og resultatet ble med det 2-1 til United. Gorré var for øvrig ikke den eneste tidligere røde som spilte for Swansea: Tyler Reid kom inn for Swansea i det 62. minutt.

Vi kunne ikke følge kampen live som normalt siden MUTV ikke sendte kampen direkte, men heldigvis ble det tre poeng også uten livedekning! Neste reservekamp er neste kamp i denne turneringen: En hjemmekamp mot Athletic Club onsdag 15. november.

RESERVELAGSSJEF: Ricky Sbragia.

United 2-1 (0-0) Swansea

59. min.: 1-0 Wilson (str.)
67. min.: 2-0 Wilson
90. min.: 2-1 Gorré (str.)

United: Kieran O’Hara, Joe Riley, Luca Ercolani, Ro-Shaun Williams, Demetri Mitchell, Thomas Sang, Charlie Scott (Callum Whelan, 87.), Ethan Hamilton, Zak Dearnley, Tosin Kehinde (Indy Boonen, 82.), James Wilson (Josh Bohui, 82.).
Uben.innb.: Max Johnstone og Jake Kenyon.

Swansea: Thomas, Davies (Reid, 62.), Lewis, Dulca (Maric), Harries, Rodon, Darame (Blair, 69.), Evans, Garrick, Byers, Gorré.
Ubenyttede innbyttere: Blake, Benda, Cabango, Price.