BRIGHTON, ENGLAND - DECEMBER 05: James Wilson of Brighton scores the teams first goal during the Sky Bet Championship match between Brighton and Hove Albion and Charlton Athletic at The Amex Stadium on December 05, 2015 in Brighton, England. (Photo by Charlie Crowhurst/Getty Images)

Wilson med kunstscoring

DE UTLÅNTE: Mens United sliter med å score ble det mål for både James Wilson og Will Keane. Se VIDEO av Wilsons praktscoring!

Brighton 3-2 Charlton

Etter stolpeskudd i debuten mot Birmingham, fikk James Wilson start-debuten i den neste kampen mot Charlton.

Kampen startet forferdelig for Wilson og hans Brighton.

Etter kun fem minutter lå laget under 2-0 etter en knallåpning fra bortelaget. Stillingen stod helt til pause og Brighton gikk til garderoben rystet av sjokkåpningen til Charlton.

2.omgangen startet med et brak da United-utleide James Wilson danset seg frem til mål med et kunstverk av en scoring, kun fem minutter ut i omgangen. Hjemmelaget kjempet på videre og scoret to mål mot slutten av kampen før dommeren blåste av det hele.

Etter kampen ble Wilson lovpriset av Brigthon-manager Chris Hughton.

– Det vil komme mer fra Wilson. Han er en av de som har trent, men ikke spilt så mange kamper og med det type tempoet som er i Championschip er det trolig et steg opp for han.

– Det var en fin introduksjon for han og var lykkelig på hans vegne med målet. Det er grunnen til at vi har en som han på banen når vi ser etter måter å snu kamper på.

Se scoringen til Wilson her:

Burnley 0-2 Preston

Will Keane dro med Preston for å besøke sin bror Michael Keane og Burnley. Lite skjedde i kampens første omgang da lagene spilte forsiktig og jevnt. Like før pause pådro Will Keane seg et gult kort for hands, og lagene gikk til pause med 0-0.

2.omgang startet med et skremmeskudd fra Preston da Will Keane satte opp Browne som testet Burnley-keeper og Ex-red Tom Heaton. Ti minutter senere gjorde Keane alt selv. Michael Keane måtte se sin bror score sitt første ligamål for sesong da han sendte Preston i føringen. Da det gjenstod ti minutter av kampen ble Will Keane byttet ut. Fra benken så han Preston gå opp til 2-0 og hente hjem alle poengene like før slutt.

Tidligere United-spiss Andy Cole var glad for å se både Keane og Wilson score i helgen:

– Godt å se Will Keane og James Wilson score i Championship i dag! Lysende fremtid.

Wigan 2-2(2-4 på straffer) Barnsley

To United-utleide spillere kunne møttes da Barnsley med Ben Pearson besøkte Wigan Athletic med Donald Love i kvartfinalen i Football League Trophy(også kjent som Johnstone’s Paint Trophy). Dessverre var ikke Love i troppen og måtte se oppgjøret fra tribunen. Pearson derimot startet som vanlig for Barnsley i deres jakt på poeng!

Kun seks minutter ut i kampen testet Pearson skuddfoten da han fyrte av et skudd fra 25 meter. Skuddet var godt og skapte trøbbel for Wigans keeper, men det resulterte dessverre ikke i mål for Pearson. Barnsley presset på og fikk uttelling like før pause og gikk til pause med ett-målsledelse.

GODT SKUDD: Ben Pearson testet skuddfoten tidlig i kampen mot Wigan. Barnsley vant til slutt 4-2 på straffekonkurranse.

Den andre omgangen ble et helt annet kapittel og før supporterne hadde rukket å ta plassene sine stod det 1-1 på tavla, men Wigan-jubelen varte ikke mer enn noen få minutter før Barnsley kunne feire ledelse nok engang. Wigan jaget utligningen og ti minutter før slutt banket Will Grigg inn 2-2. I kampens siste minutt ble Pearson byttet ut, og deltok da ikke på straffekonkurransen.

Barnsley vant 4-2 på straffer og gikk videre til semifinalen i Football League Trophy.