– Wigan bør ikke møte opp

The Independent mener Wigan bør ta til takke med et automatisk 3-0-tap på Old Trafford, og det vanker skryt til Alexander Büttner og Danny Welbeck. Les hva engelske medier skriver om Wigan-kampen.

Manchester Evening News fokuserer på at Uniteds eldre og yngre garde skaffet United seieren i en målrik andre omgang. Paul Scholes åpnet scoringsballet i sin 700. kamp og Nick Powell avsluttet det med et langskudd som selv veteranen ville vært stolt av, skriver de.

The Telegraph skryter av debutant Alexander Büttner. Avisen mener backen leverte en god innsats gjennom hele kampen og toppet det med scoring og målgivende pasning. De er spesielt imponert over hvordan han klarte å presse ballen i mål fra nærmest umulig vinkel.

– I landskamper blir et lag som ikke møter opp straffet med et 3-0-tap. Det kan være en taktikk Wigan bør vurdere å bruke når de skal spille på Old Trafford, skriver The Independent. De tror også at Uniteds overlegne andre omgang kom som følge av en tordentale av Sir Alex Ferguson i pausen, som spillerne responderte på øyeblikkelig. Avisen beskriver Alexander Büttner som en spiller med spor av gatefotball i seg.

De fleste avisene og nettstedene har vært negative mot Danny Welbeck denne helgen etter at han datt lett i duellen mot Ali Al Habsi, men Sky Sports hyller han som en spiller med enormt potensiale. De mener det sier mye om Uniteds bredde at selv uten Robin van Persie, Wayne Rooney og Shinji Kagawa, klarte United å stille med en så sterk spissduo som Welbeck og Javier Hernandez.