Wes Brown: Slik stopper vi Hazard

Det fungerte i 2008 med Messi, men fungerer det ti år senere med Hazard?

På lørdag gjester Manchester United én av de fotballstadionene i Europa de gjør det dårligst på – Stamford Bridge i London.

Der venter Chelsea, som har hatt en god start under Maurizio Sarri.

Den aller beste har kanskje vært Eden Hazard, som har bygget videre på den svært gode formen fra VM.

Mourinho har nok allerede lagt noen planer for hvordan forsvarsrekka hans skal takle den tekniske vingen, og de planen bør strengt tatt være bedre enn de var på Wembley i mai måned.

Den dagen var Hazard i det umulige hjørnet. Belgieren sørget for Chelseas tidlige straffespark, og gjorde livet surt for Phil Jones og de andre i backrekka i 90 minutter.

STRAFFE: Phil Jones forsøker å redde seg inn, men ender med å felle Eden Hazard i Uniteds boks.

– Han er stjernen i laget. Han er rask, teknisk og han scorer mål. Det er det vi må passe oss for på lørdag, sier West Brown i et intervju med manutd.com.

Brown deler sine tanker om hvordan United best kan stoppe Hazard, ettersom han selv en gang i tiden fikk ansvaret med å mannsmarkere Lionel Messi i Champions League. 

EDEN HAZARD: – Jeg vil jobbe med Mourinho igjen 

– Jeg liker mannsmarkering. Jeg husker da Sir Alex Ferguson ga meg ansvaret, men jeg fikk også god hjelp fra resten av laget. Det er ganske simpelt: Jo mindre Hazard har av ballen, jo mindre farlig er han.

– Hvis noen bare er konstant tett opp i Hazard, så må han forhåpentligvis gi fra seg ballen – eller bli taklet. Det er en god kampplan, fordi han er den største trusselen Chelsea har for øyeblikket, sa Brown.

– Vi trenger mer av det fokuset vi så i den andre omgangen mot Newcastle. Vi trenger den lidenskapen. Nå er det viktig at det er slik vi starter kampen mot Chelsea på lørdag. Selvtillit er viktig, og seieren mot Newcastle bør ha gitt oss det.

Og hvordan gikk det egentlig å mannsmarkere Lionel Messi, for Wes Brown? Vi lar dette herlige klippet fra 2008 tale for seg selv.