Mourinho vs «den nye Mourinho»

PREVIEW: Viktig kamp for Mourinho og United mot et Watford-lag som har imponert mange denne sesongen.

Marco Silva kan for tida knapt nyse uten at noen mener at det var noe Mourinho-aktig over måten han gjorde det på.

Watford-manageren fikk mye fortjent ros sist sesong for at han fikk et kaotisk Hull-lag som så helt håpløse ut, til å bli et lag med en reell sjanse til å unngå nedrykk – selv om det ble det til slutt.

Denne sommeren tok han over Watford, og foreløpig går det svært så godt, og siden han er en velkledd og pragmatisk portugiser, så kommer Mourinho-sammenligningene fort. Den sammenligningen setter han også pris på selv.

Nå er det uansett viktig at «den nye Mourinho» blir satt på plass av den gamle. United trenger poengene for å henge med i kampen om ligagullet med City.

SCORET DA UNITED TAPTE I FJOR: Marcus Rashford.

Watford

Silva har i det siste vært sterkt linket til Everton, men de blå har ikke vært villig til å hoste opp en sum som har fått Watford til å vurdere å gi slipp på ham en gang.

Etter lørdagens imponerende 3-0-seier borte mot Newcastle er det nå fem poeng ned til niendeplassen for åttendeplassplasserte Hornets, og etter en dårlig rekke på tre tap på rad rett før landskampperioden, har Watford nå vunnet de to siste kampene.

Troy Deeney er tilbake til United-kampen etter å ha vært suspendert i tre kamper. Sebastian Prödl kom i helga tilbake, og kan potensielt få sin første start siden august. Han kom mot Newcastle inn for Miguel Britos, som fort kan være spilleklar igjen her.

Ellers mangler det andre spillere også, ifølge Physioroom er Femenia, Success, Chalobah, Kaboul, ex-red Cathcart og Hoban alle på skadelista.

TILBAKE: Nei, ikke Januzaj, men både Deeney og Britos kan være tilbake etter henholdsvis suspensjon og en smell.

Manchester United

United har etter tapene mot Huddersfield og Chelsea sakket akterut i tittelkampen, spesielt siden City har holdt ved like seiersrekken sin.

Nå har City to hjemmekamper før derbyet, mens United har tøffe bortekamper mot Watford og Arsenal.

Romelu Lukaku er heldigvis ikke suspendert til noen av de kampene, og forhåpentligvis kan han for alvor finne scoringsformen igjen i desember. Hvis ikke nærmer nok Zlatan Ibrahimovic seg snart en start også, og det er ikke godt å si ennå når det skjer.

Henrikh MkhitaryanMarouane Fellaini og Luke Shaw var ikke med sørover, og spillere som Michael Carrick, Axel Tuanzebe, Eric Bailly og Phil Jones mangler også.

Får Lindelöf spille for tredje ligakamp på rad etter den gode kampen sist? Kommer Rojo inn igjen? Beholder Smalling plassen? Kanskje er stopperposisjonen det aller mest spennende før tirsdagens laguttak – selv om det er flere andre posisjoner også der det er usikkerhet.

IKKE MED: Marouane Fellaini og Henrikh Mkhitaryan ble ikke observert på togstasjonen i Stockport da United reiste sørover.

Dommeren

Jon Moss dømmer oppgjøret.

Eddie Smart og Andy Halliday er flaggansvarlige på sidene, mens Stuart Attwell er kampens fjerdedommer.

Moss har allerede dømt United to ganger denne sesongen, og det har gått bra. Først dømte han 4-0-seieren borte mot Swansea, før han for en måned siden var dommer da United slo Tottenham på Old Trafford.

Moss dømte Watford da de nesten klarte poeng på Stamford Bridge, før to sene mål gjorde at det ble 4-2.

DØMMER: Jonathan Moss.