Argentina v Saudi Arabia: Group C - FIFA World Cup Qatar 2022

VM-håpet lever for Martinez

Lisandro Martinez og resten av Argentina vant 2-0 mot Mexico, dermed lever VM-håpet i beste velgående. Det var ingen fyrverkeri av en kamp, men argentinerne gjorde det de måtte for å kapre tre meget viktige poeng.

Argentina ligger dermed på andre plass i Gruppe C, med tre poeng. Polen leder gruppen med fire poeng.

Lisandro Martinez spilte hele kampen for Argentina og var svært delaktig i at Argentina holdt nullen og slapp til få sjanser.

Argentina: Emiliano Martinez – Gonzalo Montiel, Nicolas Otamendi, Lisandro Martinez, Marcos Acuña – Rodrigo de Paul, Guido Rodriguez – Angel Di Maria, Lionel Messi, Alexis Mac Allister – Lisandro Martinez.

Argentina 2-0 (0-0) Mexico

Mål: Lionel Messi (64), Enzo Fernandez (86)

90+6: SLUTT.

90: Seks minutter er lag til.

86: MÅL!! Enzo Fernandez med en kunstscoring! Den United-linkede midtbanespilleren bøyer den opp i høyre kryss. For en scoring!!

64: MÅL!! Lionel Messi gjør sitt åttende VM-mål, får ballen på 20 meter, bruker et touch for å legge ballen tilrette, så klasker han bare den ned i hjørnet.

60: Argentina styrer det mest som foregår utpå her nå.

51: Skuffende forsøk av superstjernen, langt over.

50: Messi blir tatt på vei fremover. Frispark i meget farlig posisjon, Messi står klar.

46: Vi er i gang igjen i Qatar.

PAUSE

45+5: Ypper seg litt mot slutten Argentina, kommer til en slags halvsjanse som blir gitt til corner. Den får Mexico klarert og lagene går målløs til pause.

45: Fem minutter er lagt til.

44: Og det er ingen dårlig forsøk, men Emiliano Martinez holder ballen i fast grep. Kvalifisert tv-redning av argentineren.

43: Første omgangen er mer preget av taklinger og gule kort enn målsjanser. Frispark til Mexico i farlig posisjon.

35: Så får Lisandro Martinez seg en trøkk, han legger ingen ting i mellom og hiver seg inn i duellen. Får et høyt spark i ansiktet, oppofrende av «The Butcher»

34: Argentina får en dødball som svinges inn. Martinez med en forselse på keeper gjør at Mexico får frispark.

26: Ikke de helt store sjansene å skrive hjem om, men fin temperatur i oppgjøret. Man merker at dette betyr mye for begge lag.

10: Nære på fra Mexico på en dødball. Satt linjen voldsomt høyt der Argentina.

1: Kampen er i gang.

0´: Nasjonalsangene er unnagjort og det er en vakker dag for fotball som Arne Scheie ville sagt.