adrianaleon060922

Viste stormform fire dager før seriestarten – snudde kampen mot Australia

Neste sommer spilles fotball-VM i Australia og New Zealand, og der kommer blant annet Canada til å være med.

Canada er i Australia nå også, for å spille to landskamper mot den kommende vertsnasjonen, og United-nysignering Adriana Leon scoret for noen dager siden kampens eneste mål i det første oppgjøret. Det skulle vise seg at hun ble helt avgjørende i den andre kampen også.

Et revansjesugent Australia ledet 1-0 til pause, men Leon & co slo tilbake i andreomgangen.

Først utlignet Leon i det 48. minutt etter et innlegg fra venstre i et angrep hun selv var med på å bygge opp, og i det 64. minutt scoret hun sitt andre etter en glimrende gjennombruddspasning.

Med tre avgjørende mål på to kamper mot en såpass bra fotballnasjon på kvinnesiden som Australia, så viste Leon svært god form fire dager før seriestarten.

Reiseavstanden kan kanskje bidra til at hun ikke spiller fra start i den kampen for United (noe hun kanskje ikke ville gjort uansett heller), men uansett svært gode tegn fra Leon.