Klar forbedring, men City ble for sterke

Vi følger kveldens byderby.

Det var en soleklar forbedring fra Everton-kampen. Akkurat det skulle ikke så mye til.

Uansett så var det en god førsteomgang av United, der vi skapte trøbbel for City i perioder, men uten å klare å utnytte det.

City var selvsagt ikke ufarlige heller, og de ble enda farligere i andreomgangen.

Bernardo ga City ledelsen 1-0 etter at United-forsvaret (og kanskje spesifikt Luke Shaw) var litt for passive, før innbytter Leroy Sané doblet ledelsen for de lyseblå. Til slutt var det helt fortjent at våre titteljagende naboer kunne ta med seg de tre poengene på Metrolinken tilbake til den andre siden av byen.

Vi har nå tapt sju av de siste ni kampene. Dette er første gang siden 1962 at vi har hatt en periode som det, men det skal jo selvsagt sies at vi har hatt et ganske tøft program i denne perioden også, selv om det uansett er skuffende.

Vi har nå livesending på Facebook med redaktør Dag Langerød, united.no-journalist Eivind Brennhovd Holth og Andreas Hedemann fra United We Podkast-panelet, der de skal diskutere de tre viktigste spørsmålene rundt Solskjær-prosjektet akkurat nå.

Manchester United 0–2 (0-0) Manchester City

Old Trafford
Premier League

Mål: 0-1 Bernardo (54.), 0-2 Sané (66.).

Manchester United: David de Gea – Ashley Young (C), Matteo Darmian (Alexis Sánchez, 83.), Chris Smalling, Victor Lindelöf, Luke Shaw – Andreas Pereira (Romelu Lukaku, 72.), Fred, Paul Pogba – Jesse Lingard (Anthony Martial, 83.) – Marcus Rashford.
Ubenyttede innbyttere: Sergio Romero, Diogo Dalot, Juan Mata, Nemanja Matic.

Manchester City: Ederson; Walker, Kompany (C), Laporte, Zinchenko, Fernandinho (Sané, 51.), Gündogan (Danilo, 89.), David Silva, Bernardo, Sterling, Agüero (Jesus, 89.).
Ubenyttede innbyttere: Muric, Mahrez, Otamendi, Foden.