Disse vant signerte United-drakter!

Tidligere denne måneden oppfordret vi til fornyelse av medlemskapet og lovet premier til fem stykker.

Trekningen er nå foretatt, og vi kan med stor glede opplyse at de følgende fem har vunnet hver sin United-drakt, signert av tvillingbrødrene Rafael og Fabio da Silva:

Odd Harald Njærheim fra Skudeneshavn
Steffen Skogvang Pedersen fra Tromsø
Arne Jensen fra Klepp st.
Andreas Bendiks Knudsen fra Kastrup
Geir Kåre Bendiksen fra Bjarkøy

Gratulerer til dere!

Her følger den opprinnelige artikkelen:

Vinn signerte United-drakter

Den nye manageren er på plass.

Nå venter vi bare på de nye spillerne og et United som skal slå voldsomt tilbake i 2014/15-sesongen.

Vi håper at du vil følge United tett sammen med oss i Supporterklubben også i Louis van Gaals første sesong som manager på Old Trafford.

Husk kontingenten

rvp56Det er uhyre viktig for oss at du fortsetter som medlem, og vi setter enormt stor pris på alle dere som velger å være medlem. Derfor vil alle som fornyer kontingenten innen 16. juni via giro, eller har autotrekk på medlemskapet i juni, være med i trekningen av fire United-drakter signert brødrene Rafael og Fabio.

Er du medlem kan du altså enten betale giroen du har fått med siste blad, eller ordne alt via «min side» her på united.no hvis du vil at alt skal gå automatisk.

Ikke medlem? Da kan du melde deg inn her.

Verdens største

Vi er fortsatt også verdens største Supporterklubb, selv om de  røde fra en by litt lenger vest brukte forrige sesong til å passere oss på tabellen. Nå har de fastslått at de vil overta som verdens største Supporterklubb.

Men vil vi det? Vil du det?

Nei.

Derfor håper vi at alle United-fans er United uansett – slik at vi kan sette alle andre på plass både på – og utenfor – banen.

Sammen med siste utgave av United-Supporteren fikk mange av dere med giro for medlemskapet neste sesong. Forfall er mandag 16. juni. For at medlemskort skal produseres i tide til neste sesong er det viktig at dere betaler i henhold til betalingsfristen.

januwilsDe som tidligere har fornyet – eller tegnet – medlemskap via united.no, og akseptert kortbetaling, vil få sitt medlemskap automatisk fornyet via sin profilside. E-post er sendt ut med informasjon om dette.

Trenger du betalingsdetaljer eller annen hjelp fra oss, kontakt oss på medlem@united.no

Vi takker for at du er medlem i Supporterklubben og lover at vi skal levere varene også i 2014/15-sesongen, og gjentar at alle som fornyer nå altså er med i trekningen av fire signerte United-drakter.

Trekningen:

Vi håper å foreta trekningen 25. juni, og annonserer vinnerne på united.no i etterkant. For andre spørsmål, se en del svar i kommentarfeltet under denne saken.