Vil skrive historie

Etter opprettelsen i 1992 har ingen lag vunnet CL to år på rad.

Etter gårsdagens seier mot Arsenal har imidlertid Cristiano Ronaldo troen på at United kan bryte nok en barriere.

Med sine to scoringer i seieren mot Arsenal var Cristiano Ronaldo en svært viktig brikke i Uniteds vei til finalen i Roma 27. mai. Der har United muligheten til å bli historiske ved å bli første lag til å vinne Champions League to år på rad.

"Jeg har alltid trodd at vi kom til å vinne pokalen igjen. Det er det vi har prøvd å gjøre og nå er vi i finalen, så vi har en strålende mulighet," sier Ronaldo til Manchester Evening News.

Gårsdagens semifinale var i realiteten avgjort etter bare elleve minutter, da Ronaldo satte inn et herlig frispark. United fikk det enklere enn mange hadde forutsett mot Arsenal, og Ronaldo er strålende fornøyd med kampen.

"Det var ikke en enkel kamp. Arsenal er et godt lag, så å score tre mål på deres hjemmebane er utrolig," sier portugiseren.

"Hele laget var fantastiske og vi fortjener å være i finalen"

Ronaldo har nå scoret to av de beste målene i Champions League i år; først i bortekampen mot Porto hvor han scorte på et nydelig langskudd, og så frisparket mot Arsenal. Hovedpersonen selv vet ikke hvilket han liker mest.

"Det er vanskelig å si hvilket som var best, begge var veldig bra. Jeg prøvde bare å treffe hardt. Det gjør at det er veldig vanskelig å redde skuddet"