Vil ha revansje

Fjorårets skuffelser driver Darren Fletcher og Wes Brown videre.

Forrige sesong ble det «bare» én pokal for Manchester United. Ligacuptroféet var en mager trøst da både Premier League- og Champions League-pokalen røk. Darren Fletcher innrømmer at det var skuffende at det ikke kom flere troféer til Old Trafford.

– Gjennom hele sommeren har forrige sesongs skuffelser vært i tankene. Når man verken vinner Premier League eller Champions League tenker man på hva man kunne gjort bedre, øyeblikk som kostet titlene og slike ting, sier Fletcher til ManUtd.com.

– Sommeren kan være lang. Noen ganger må man koble helt av, og jeg klarte det, men andre ganger tenker man gjennom ting og man må alltid tenke på hvordan man kan forbedre seg.

Nå har forberedelsene til den nye sesongen startet og Fletcher er fullt fokusert på å bruke skuffelsene til å få en bedre sesong.

– Skuffelsen gjør deg ekstra sulten. Vi oppnådde litt av det vi ville forrige sesong, og forhåpentligvis vil sulten og ønsket om å ikke oppleve en slik sommer igjen hjelpe oss.

Brown enig med sin lagkamerat

Wes Brown er enig med Fletcher og forteller at han også har tenkt mye på skuffelsene i sommer. Han er nå klar til å legge det bak seg, og håper at United kan ta førersetet i ligaen helt fra begynnelsen.

– Ligaen og Champions League er turneringene vi har mest lyst til å vinne, så vi må komme tilbake bedre og sterkere denne sesongen. Vi var nære forrige sesong, men det var egentlig aldri i våre hender. Vi må sørge for at det er det denne sesongen, sier Brown.