– Vil sende ut et signal

Ex-red Mickey Thomas mener United bør hente Gareth Bale til Old Trafford.

Mickey Thomas, som spilte 110 kamper for United mellom 1978 og 1981, mener Manchester United bør hente inn en stjernespiller inn portene på Old Trafford denne sommeren. Han mener dette vil sende ut et signal til Uniteds motstandere om at ambisjonene ikke er senket i den røde delen av Manchester.

– Det handler ikke om pengene, det handler om å få de beste spillerne til klubben og om signalet dette sender ut, sier Thomas til Manchester Evening News.

– Hvis man kan lokke de beste spillerne til klubben forteller det rivalene at man går for tittelen igjen.

thomasa
Mickey Thomas et godt stykke etter fotballkarrieren.

Hvis Thomas skulle bestemt, ville han aller helst hentet Gareth Bale til klubben. Han mener spilleren kun er i ferd med å nå sitt toppnivå, og ville vært en spiller som kunne satt en støkk i Uniteds rivaler.

– Det er sånn beskjeden må være: ‘Vi har vunnet tittelen, og nå skal vi signere spillere fra øverste hylle og forsikre oss om at vi vinner den igjen’. Spillere som Bale og Ronalo sender frysninger nedover motstandernes ryggrad.

– Bale er allerede en verdensklassespiller, og han kommer bare til å bli bedre. Han har lagt til så mange aspekter til spillet sitt, og han kan angripe fra hvor som helst på banen. Han er en målscorer, en servitør og han har utrolig mye kraft. Det er dette forsvarere hater.

– Når United har hatt størst suksess har det vært på grunn av hurtighet. Bale ville bidratt til dette. Han kan score på frispark, headinger og enkle ‘tap-ins’. Han var den enkeltspilleren som skilte seg mest ut i Premier Leagie forrige sesong.