Vil gi Baines ny kontrakt

Evertons nye manager, Roberto Martinez, mener den United-aktuelle backen fortjener belønning for sine gode prestasjoner.

Leighton Baines er en spiller som allerede i fjor sommer var kraftig linket til Manchester United. Og spekulasjonene rundt Everton-spillerens fremtid, og en eventuell United-overgang, har ikke avtatt i styrke etter at David Moyes tok turen fra Merseyside til Manchester.

Evertons nye manager, Roberto Martinez, er naturlig nok ikke interessert i miste den offensive venstrebacken, og håper å kunne overtale Baines til å forbli i Everton gjennom å gi han en ny og forbedret kontrakt.

– Det er veldig viktig, og det handler om å belønne spillere som har vært fenomale for klubben, sier Martinez til Evertons hjemmesider. – Jeg mener Leighton er i denne kategorien.

– Når det gjelder Leighton, som har vært klubbens beste spiller de siste årene, er det viktig at vi belønner hans innsats, og forsikrer oss om at han kan glede seg til å starte et nytt kapittel i sin karriere i Everton. Det er viktig for klubben som helhet, ikke bare for oss i garderoben, avslutter Martinez.