– Vil få en fin velkomst

Louis Saha tror at Danny Welbeck vil bli mottatt med applaus og jubel hos Old Trafford-publikumet.

Da de andre topplagene i Premier League røk ut én etter én, seilet Manchester United og Arsenal opp som de store favorittene til å vinne FA-cupen, sammen med Liverpool.

Mandag ble det klart at de to lagene, som begge har vunnet FA-cupen elleve ganger, skal møtes allerede i kvartfinalen.

Louis Saha mener at en eventuell suksess FA-cupen kan være starten på noe større.

– Denne turneringen er veldig viktig for selvtilliten. Det er viktig for Van Gaal å få suksess gjennom selvtillit. Det er definitivt en grunnmur som United kan bygge videre på, forteller spissen til ManUtd.com.

Franskmannen tror det kan bli et fyrverkeri av en fotballkamp.

– Det er fantastisk, spesielt når man har to ulike spillestiler. Det er alltid veldig underholdende kamper. Å være med i FA-cupen og ha ånden og pågangsmotet som fansen bak seg er utrolig. Å spille mot Arsenal er fantastisk, i hvilken runde som helst.

Oppgjøret betyr også at Danny Welbeck får et gjensyn med Old Trafford igjen. Den tidligere United-spissen har møtt United én gang denne sesongen, da de røde fra Manchester tok med seg tre poeng hjem fra London.

Louis Saha har selv opplevd å spille mot tidligere lagkamerater. Han tror at Danny Welbeck ser frem til å møte United.

– Det rart å spille mot mange lagkamerater som man har så mange minner med. Man vil vise at man er en toppspiller. Danny vil gjøre sitt beste for å vise det, og det er en del av spillet, fordi det er snakk om profesjonelle, forteller Saha, og legger til:

– Det er alltid spesielt, fordi Old Trafford er et spesielt sted å spille fotball. Jeg tror han vil bli mottatt på en fin måte med mye respekt.