Vil du spille «live» supporterkamp mot Liverpool?

Nå kan du representere klubben i ditt hjerte!

Søndag 20. oktober har TV 2 invitert United og Liverpools supporterklubber til «supporterkamper» foran oppgjøret på Old Trafford samme ettermiddag.

Det som gjør det hele ekstra spesielt er at kampene overføres på TV2.no og Premium «live» med kommentator, repriser av hendelser og analyse i pausen.

Stedet er Oslo, nærmere sted kommer, og det vil være både jente- og guttekamp samt kamp for herrer . TV 2 organiserer tribuner, storskjerm, lydanlegg, speaker, dommere, kiosk, frivillige.

Gutte- og jente-kampen er for de som er født i 2006 eller 2007, altså de som er 12 eller 13 år gamle nå. Her er det mange ledige plasser!

Men det er altså også kamp for de voksne, og der er aldersgrensen 18 år.

Det viktigste er at alle som melder seg på er dedikerte Manchester United-fans og er medlem i Supporterklubben.

– Vi gleder oss enormt til denne dagen. Liverpool og Manchester United er de desidert mest populære Premier League-lagene i Norge og derfor synes vi det er stas å få arrangert en slik kamp sammen med supporterklubbene. Vi håper begge lag mobiliserer både på banen og på tribunen, sier Eystein Thue i TV2 sier til united.no.

Praktisk informasjon

Sted: Hemingbanen i Oslo.
Dato: Søndag 20. oktober kl. 12:00-14:00
Antall spillere pr.lag: 8-9 spillere pr. lag
Størrelse på banen: 5-er (keeper+ 4 utespillere)
Spilletid: 2×10 minutter for alle kampene

Hvordan melde seg på?
Send mail til bernt@united.no – med navn, e-post, mobil og størrelse du trenger på en drakt.
Når det gjelder barn som skal være med må vi også ha samtykke av foreldrene. For påmelding av barn må det også påføres en av foreldrene sitt mobilnummer slik at vi kan få bekreftet ok.

FRIST: mandag 14. oktober.
(de som blir valgt ut får svar tirsdag 15.oktober)

Ikke aktuelt å spille?

Vi trenger også vårt eget «Stretford End» så møt opp i drakt, ta med flagg og skjerf og lag skikkelig fotballstemning og ta del i kampene fra tribunene.