Uruguay v Chile: Group A - Copa America Brazil 2021

Viktig poeng for Cavani & co i natt

Edinson Cavani og Uruguay tok et viktig poeng mot Chile i nattens kamp i Copa America, men United-spissen var nær ved å avgjøre like før slutt.

Cavani startet på topp sammen med Luis Suarez for Uruguay.

United-spissen scoret ikke, men ga Chiles forsvar likevel mye å gjøre, særlig før pause.

Chile i ledelsen

Cavani fikk tilsynelatende en eventyrlig mulighet til å stange Uruguay i ledelsen etter bare drøye åtte minutter, men den tidligere Manchester City-keeperen Claudio Bravo, som nå spiller for Real Betis, vartet opp med en fantastisk redning på United-spissens heading.

Dommeren blåste like etter for offside, så en eventuell scoring av Cavani ville uansett blitt annullert, selv om det var en feilaktig avblåsing.

UTEN MÅL: Edinson Cavani og Uruguay berget uavgjort mot Gary Medel og Chile i Copa America natt til tirsdag.

Til tross for en positiv start av Uruguay, der Cavani var involvert i det meste som Oscar Tabarez sitt mannskap skapte, var det Chile som tok ledelsen.

26 minutter var spilt da Eduardo Vargas kombinerte fint med Ben Brereton og Vargas banket ballen forbi Fernando Muslera fra skrått hold.

Flere mål ble det ikke før pause, til tross for et par halvsjanser til hvert av lagene.

Cavani nær ved å avgjøre

Etter hvilen jaget Uruguay utligning og etter drøye timen fikk Cavani & co hull på byllen.

En corner ble stusset videre av Inter-spilleren Matias Vecino og Luis Suarez vant den påfølgende duellen med Arturo Vidal og banket ballen i nettmaskene.

Drøye fem minutter før slutt fikk Cavani et strålende innlegg, men hedaingen til United-spissen snek seg like utenfor stolperoten til Claudio Bravo.

Uruguay var det beste laget i sluttminuttene og Suarez fikk en god skuddmulighet like utenfor 16-meteren, men avslutningen gikk like utenfor.

Argentina v Uruguay: Group A - Copa America Brazil 2021
KONSENTRERT: Edinson Cavani leverte en bra kamp på topp for Uruguay og var nær ved å avgjøre nattens kamp mot Chile. Oppgjøret endte imidlertid 1-1.

Dermed endte oppgjøret på Arena Pantanal 1-1, et resultat som egentlig passer begge lag bra.

De ti lagene som er med i Copa America er delt inn i to grupper, henholdsvis i sone sør og sone nord.

Hele fire av de fem lagene i gruppene går videre til kvartfinale, og for Cavani og & co var det ene poenget mot Chile verdifullt ettersom det ble tapt i åpeningskampen mot Argentina.

Uruguays neste kamp er mot Bolivia førstkommende torsdag, før den siste gruppekampen mot Paraguay spilles mandag.