– Viktig at han gir meg selvtillit

Andreas Pereira snakker om tilliten i United og oppveksten i Belgia.

Andreas Pereira har startet to av de fire første kampene denne sesongen. I kampen mot Chelsea startet han som offensiv midtbane, mens mot Southampton spilte han ute til høyre.

23-åringen har stilt opp i et intervju for The Independent. Her snakker han blant annet om forholdet til Ole Gunnar Solskjær.

Hyller Solskjær

– For meg så har det vært massivt, sier han om at Ole Gunnar Solskjær har vist han tillit.

– Det betyr veldig mye for meg at han snakker meg opp, og alt jeg vil gjøre er å gjøre mitt beste på banen og vise han at jeg er til å stole på.

– Det er veldig viktig for unge spillere å få den selvtilliten og når man får sjansen er det bare å ta den med begge hendene.

GIR DE UNGE TILLIT: Ole Gunnar Solskjær har sluppet til ungguttene også denne sesongen.

Selv om ikke resultatene har vært overbevisende i sesonginnledningen er midtbanespilleren fornøyd med måten United spiller på.

– Vi spiller en veldig positiv fotball nå.

– Det er en stil jeg liker. Vi beveger oss i riktig retning og alle har samme tankegang, så jeg tror vi kan utrette store ting denne sesongen.

Vokst opp i Belgia

Pereira har vært i United siden 2014, men han har en litt unormal bakgrunn.

– Når jeg var ung og vokste opp i Belgia, snakket foreldrene mine portugisisk og vi hadde brasilianske følelser i hjemmet.

– Jeg har fått så mye erfaring fra forskjellige kulturer at jeg har lært meg å leve med det. Jeg tror det har gjort med til en bedre spiller og en bedre person.

– Noen ganger når du er nede må du ta tak i deg selv og komme deg opp og kjempe. Jeg tror det har gjort meg sterkere.

KULTURELL BAKGRUNN: Andreas Pereira vokste opp i Belgia og spilte i Nederland før han kom til United.