Vidunderlig Pogba-assist i Frankrike-seier

Grei skuring for Pogba og co.

Moldova – Frankrike 1-4

Stadionul Zimbru, EM-kval. 

MÅL: Griezmann (24), Varane (27), Giroud (36), Mbappé (87), Ambros (89).

De siste dagene har det meste rundt Paul Pogba handlet om alt annet enn det han leverer på fotballbanen.

LES OGSÅ: (+) – Ikke unaturlig at han uttaler seg på den måten 

I så måte var det godt å se at fotballspilleren Pogba var tilbake på banen mot Moldova fredag kveld.

De regjerende verdensmesterne tok tidlig kontroll på oppgjøret, selv om kampen innledningsvis kunne oppfattes som noe rotete.

Det var derimot ingenting rotete over Frankrikes åpningsmål, som kom 20 minutter ut i oppgjøret. Pogba mottok ballen like utenfor Moldovas sekstenmeter, fintet skudd og chippet bestekompis Antoine Griezmann lekkert alene med keeper.

Griezmann banket ballen i mål, og bortelaget brukte bare drøye fem minutter på å øke ledelsen – denne gangen var det United-linkede Raphaël Varane som fikk hodet på et godt slått hjørnespark.

Minutter senere økte Oliver Giroud ledelsen ytterligere, og konstruksjonen av kveldens lekestue var komplett. Også her var Pogba sentral i oppbyggingen til målet, og noterte seg for en hockey-assist.

Tempoet i oppgjøret senket seg betraktelig etter hvilen, noe som ikke er veldig overraskende resultatet til pause tatt i betraktning.

Pogba gjorde fortsatt mye bra, og er svært sentral i å «røske» medspillerne sine når han føler at det trengs. Det er mye med Pogba i dette Frankrike-laget som vitner om en fremtidig landslagskaptein.

United-spillerns frispark etter 77 minutter hadde også kanskje fortjent en bedre skjebne, men ballen endte dessverre i feil side av nettveggen.

Pogba spilte samtlige 90 minutter denne fredagskvelden i Chișinău. Neste gang United-spilleren kan bli å se i aksjon for Frankrike er på mandag, når Les Bleus får besøk av Island.