henderson140822

To av våre utlånte har vært i aksjon denne helga.

Nottingham Forest 1-0 West Ham United

Dean Henderson spilte selvsagt fra start i Nottingham Forests første hjemmekamp i Premier League på 8492 dager, og han ble en av hovedrolleinnevarene i den kampen.

Forest ledet 1-0 i en spennende kamp hvor begge lag hadde fått mål annullert, og Henderson hadde gjort sine saker bra med flere gode redninger, da West Ham fikk straffespark i en god periode for bortelaget.

Declan Rice tok straffesparket, men Henderson var raskt nede og fikk reddet det ikke spesielt gode straffesparket. Ikke bare det: han holdt ballen i fast grep også, slik at ingen kunne sette en retur i mål.

Hendersons strafferedning (selve straffesparket kommer 03:15 ut i videoen):

Osasuna 2-1 Sevilla

Denne helga startet den spanske serien igjen, og for Sevillas del ble det en tung sesongstart med tap borte mot Osasuna fredag kveld.

Det stod 1-1 lenge etter to tidlige mål, og en straffescoring i det 74. minutt endte opp med å bli det avgjørende målet for hjemmelaget.

Alex Telles fikk sin første tellende kamp for Sevilla da han ble byttet ut i det 80. minutt i håp om at han kunne bidra til å snu kampen, men slik gikk det ikke.

Han skal etter det vi skjønner ha kommet inn som kantspiller, og ser ikke ut til å ha utrettet nevneverdig.

telles230422
TAPTE: Alex Telles og Sevilla.

Álvaro Fernández ble ikke spilleklar til helga etter å ha pådratt seg en skade i sin første kamp fra start for Preston (der han rakk å levere to målgivende pasninger i løpet av den ene omgangen han spilte).

Preston vant for øvrig 1-0 borte mot Luton uten Fernández.