– Vi vinner Ligacupen!

Chelsea-supporterne tror at søndagens drama har gitt Chelsea et ekstra insentiv foran kveldens ligacupmøte på Stamford Bridge.

Even Strete, leder for londonernes norske supporterklubb, mener at 4. rundemøtet mellom de to rivalene er blitt ekstra viktig nå etter «uretten» han mener ble begått for tre dager siden. Han har da også en god følelse foran «revansjeoppgjøret», ettersom han mener at Chelsea var det beste laget for tre dager siden.

– United vant på flaks og dommertabber, slår han fast overfor united.no, men innrømmer at uheldige dommeravgjørelser i det lange løp går begge veier.

– Men i denne kampen synes jeg det var veldig tydelig. Forresten var det ekstra gøy å høre Fergie etter kampen. Han mente Torres burde gått rundt Evans og at han kunne takke seg selv for utvisningen. Utrolig morsomt!

Stiller sterkt tross skader og suspensjoner

Men over til det som skal skje i kveld, Even. Hva tror du om Chelseas tilnærming til denne kampen? Er den blitt viktigere som følge av søndagens drama, og vil det kunne få følger for Roberto Di Matteos laguttak?

– Vi ønsker jo å vinne alle trofeer, men det er jo heller ingen tvil om at ligacupen er prioritet nummer 4. Men i og med at det United som står på motsatt banehalvdel kommer vi til å satse alt og stille et sterkt lag.

– Samtidig er mange av førstevalgene ute. John Terry, Fernando Torres og Branislav Ivanovic er som kjent suspendert, mens Ashley Cole og Frank Lampard er skadet.

– Dette åpner imidlertid for Cesar Azpilicueta, en spanjol som kom fra Marseille i sommer. Han kommer nok til å spille høyreback, mens en sulten Dean Sturridge går inn som spiss. Ryan Bertrand vil trolig starte, og kanskje får også Marko Marin en sjanse. Han har ikke fått mange muligheter til nå. Ellers vil Victor Moses, som jeg har stor tro på, spille enten fra start eller komme innpå underveis.

Noen unge ukjente spillere United bør være spesielt oppmerksomme på?

– Lucas Piazon, en 18 år gammel brasilianer. Han er en offensiv midtbanespiller og vedlig spennende. Det er ikke umulig at han kan få et innhopp.

Helt til slutt, Even – hvor interessert er Chelsea egentlig i å vinne ligacupen denne sesongen?

– Jeg tror vi bare sier at vi tar trofeet. Chelsea elsker Wembley!