– Vi skulle vunnet

City kjempet, scoret og vant. United dominerte, bommet og tapte. En skuffet Sir Alex Ferguson måtte for tredje gang på en uke innse at marginene ikke er med United om dagen.

“Vi hadde nok sjanser og spilte tidvis fantastisk fotball”, uttaler en skuffet Sir Alex Ferguson til Sky Sports rett etter kampslutt . “Vi misbrukte altfor mange sjanser – igjen. Nok en gang kunne vi avgjort det selv. Jeg har ingen klager på spillet eller innsatsen. Vi dominerte fullstendig. Men, vi burde vunnet i dag.”

Owen Hargreaves debuterte i Premier League med en solid kamp for United søndag. Helt smertefritt var det like fullt ikke for det nyinnkjøpte arbeidsjernet. SAF tror Hargreaves trenger mer hvile før han matches på ny.

“Owen Hargreaves hadde tydelige smerter i knærne. Det var hans første kamp, og jeg tror han får hvile neste gang.”

Savner angrepsspillerne

Sir Alex innrømmer at United mangler og savner de utilgjengelige angrepsspillerne. Pr. i dag er Wayne Rooney, Louis Saha og Ole Gunnar Solskjær ute med skader. I tillegg har Cristiano Ronaldo ytterligere to kamper igjen av sin karantene etter utvisningen mot Portsmouth.

“Selvfølgelig savner vi angriperne våre. Likevel mener jeg at ballinnehavet og sjansestatistikken tilsier at vi skulle vunnet dagens kamp. Nå har vi havnet i en unødvendig lang oppoverbakke. Det viktigste nå er at vi får en seier som styrker selvtilliten”, avslutter Sir Alex Ferguson.

Kilde: MEN / Sky Sports