– Vi kan slå United

QPR-manager Harry Redknapp ser ingen grunn til at bunnlaget hans ikke skal kunne sjokkere ligalederne.

Den fargerike 65-åringen går til og med så langt som til å si at United ikke må regne med å få med seg noe som helst fra lørdagens kamp på Loftus Road.

Seier over Premier League-proppen vil sende rødtrøyene hele 15 poeng klar av naboene Manchester City, et utfall Roberto Mancinis mannskap ikke vil kunne få gjort noe med det før på søndag ettermiddag. Men det kan bli vanskelig nok. Da dukker nemlig tabelltreer Chelsea opp på Etihad, og de har ambisjoner om å redusere avstanden de to imellom fra fire til ett fattig poeng.

United og Chelsea sitter altså med nøkkelen til det som fort KAN bli en særdeles stressende helg for tilhengere av Eastlands-klubben.

Slo Chelsea borte

De samme tilhengerne fester derfor sin lit til Harry Redknapp når han påstår at laget hans er i stand til å slå Manchester United. Ingen kan heller beskylde ham for å strø om seg med tomme ord – i hvert fall ikke i denne sammenhengen. Han bruker nemlig lagets resultater mot Chelsea (1-0) og gamleklubben Tottenham (0-0) som gode eksempler på at «The R’s» kan stelle istand ubehageligheter for hvem som helst.

– Men det er umulig å forutsi noe, understreker han overfor lokalavisen Fulham Chronicle.

– Vi møtte for eksempel Chelsea på bortebane like etter å ha blitt smadret av Liverpool hjemme. Og resultatet? 3-0 til dem, 4-0? Jeg ble like overrasket som alle andre da isteden vi vant 1-0.

– Deretter spilte vi mot Tottenham på hjemmebane, et lag som har slått alle borte og funnet nettmaskene i hver eneste kamp. Men de scoret ikke mot oss.

– Kan ta poeng mot hvem som helst

I tillegg tok QPR poeng mot Manchester City (0-0) hjemme og West Ham (1-1) borte, begge i januar, så det er ikke for ingenting at en kamplysten Redknapp insisterer på at laget hans også kan ta seg av United.

– Vi er akkurat like mye i stand til å ta poeng fra dem som enhver annen klubb, hevder han skråsikkert.

Møtet mellom QPR og United finner altså sted på førstkommende lørdag. Avspark: 16.00.